TV
2022. gada 12. maijs, 15:55

Šovu zvaigzne Magone atklāj patieso iemeslu, kāpēc sašķobījās attiecības ar mammu

Jauns.lv

Turpinot kolorītās lauku saimnieces un dzejnieces Magones Šutovienes un viņas mātes sarežģīto attiecību stāstu "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", nu atklājies arī beidzamo gadu atsaluma galvenais iemesls.

Izrādās, lielā mērā pie vainas bijis bēdīgi slavenais Žanis - Magones bijušais dzīvesdraugs, kurš pašlaik apzināti kavē šķiršanās procesu, nemaksā uzturlīdzekļus, pin intrigas, apmelo un visādi citādi mēģina kaitēt savai bijušajai sievai un bērnu mātei.

"Viņi abi - mamma un Žanis - viens otram neiepatikās no paša pirmā mirkļa. Mamma ar savu pieredzi jau uzreiz redzēja, ka no šitā “pasistā” nebūs atbalsta nedz saimniecībā, nedz dzīvē. Žanis atbildot nosauca mammu par raganu. Tagad, piecus gadus vēlāk, man, protams jāatzīst, ka par daudz ko mammai bija taisnība. Vajadzēja ieklausīties," tā saka Magone.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41

Tiesa, pēc ilgiem gadiem pirmo reizi atklāti izrunājoties, sāk iezīmēties arī tumšas lietas par Žaņa rīcību pēc šķiršanās – izrādās, viņš centies atjaunot attiecības ar Magones mammu, lai no viņas izvilinātu neglaimojošu informāciju par sievu. Tāpat dāmām sarunājoties, izrādās, ka arī Magones māte savulaik pieļāvusi līdzīgu kļūdu, tikai ar vēl postošākām sekām - viņa vardarbīgas attiecības nav izbeigusi veselus 20 gadus.

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon
13