Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

Slavenības
2022. gada 7. maijā, 07:26

Džastins Bībers pastāsta par nervu sabrukumu pēc kāzām ar Heiliju Boldvinu

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers atzinies, ka pēc kāzām ar modeli Heiliju Boldvinu viņu piemeklējis nervu sabrukums. Par to raksta žurnāls "Elle".

Džastins Bībers pastāsta par nervu sabrukumu pēc k...

Pēc dziedātāja paša teiktā, jau pirms kāzām ar viņa garīgo veselību viss nebija vislabākajā kārtībā, mūziķim bijis daudz psiholoģiska rakstura problēmu. Taču Džastins domājis, ka pēc kāzām viss pāries un viņš būs garīgi vesels.

Džastins Bībers un Heilija Bībere “Met Gala 2021” pasākumā

“Es domāju, ka laulība atrisinās visas manas problēmas, taču tā nenotika. Tāpēc es piedzīvoju nelielu nervu sabrukumu,” atklāj Heilijas Bīberes laulātais draugs.

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā.

Taču dziedātājs atzīst, ka ar sievas palīdzību viņam izdevies tikt galā ar saasinājušos problēmu. “Tu vēlies, lai tava sieva darītu to, ko tu pats nedari. Tas izskatās tā, it kā tu lūkotos uz sevi spogulī un saprastu, ka neesi tas cilvēks, par kādu sevi uzskatīji,” tēlaini salīdzina kanādiešu dziedātājs.

Ziņa par Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas ātro apprecēšanās dziedātāja fanēm un bijušajai draudzenei Selēnai Gomesai bija liels šoks. Viņi nekavējās nozākāt mūziķa jauno sievu sociālajos tīklos, kā arī sastopot uz ielas, un laiku pa laikam to turpina darīt aizvien.

Džastina Bībera un Selēnas Gomesas romantika

Pēc divu gadu ilgas draudzības popzvaigznes Džastins Bībers un Selēna Gomesa pirmoreiz izšķīrās 2012. gada novembrī. Pēc tam viņi vairākkārt ...