Grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" koncerts 2022. gada aprīlī

2022. gada aprīļa nogalē leģendārā latviešu rokgrupa "Pienvedēja piedzīvojumi" pulcēja kuplu klausītāju un atbalstītāju pulku koncertā Latvijas 1. rokkafejnīcā.

gallery icon
20
Mūzika
2022. gada 28. aprīlis, 10:06

FOTO: ar koncertu Rokkafejnīcā uz skatuves atgriežas "Pienvedēja piedzīvojumi"

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē leģendārā latviešu rokgrupa "Pienvedēja piedzīvojumi" pulcēja kuplu klausītāju un atbalstītāju pulku koncertā Latvijas 1. rokkafejnīcā.

Grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” dibināta 1994. gadā un aizvadītajā koncertā reizē ar Rokkafejnīcas jubileju svinēja arī savu dzimšanas dienu. Pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma “Pienvedēja piedzīvojumi” ar skaļu koncertu atgriezās uz skatuves un atklāja gaidāmo koncertdarbību šī gada vasaras sezonā.

Kuplais atbalstītāju pulks, jaunākie klausītāji un ilggadēji atbalstītāji “Pienvedēja piedzīvojumiem” dziedāja līdzi pusotru stundu ilgā koncertā: “Tā ir lieliska sajūta – spēlēt pārpildītā klubā! Ceram, ka visos šīs sezonas koncertos izbaudīsim tādu publikas mīlestību un atbalstu kā aizvadītajā koncertā,” par koncertu Latvijas 1. rokkafejnīcā stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde. Grupa klausītājiem bija sagatavojusi par klasiku kļuvušus hitus, kā arī jaunākās dziesmas.

Šī gada sākumā apritēja 10 gadi, kopš Latvijas 1. rokkafejnīca savas durvis vēra Rīgā. Ierasto svinību vietā šī gada martā tika izsludināta jubilejas koncertsērija, turpinot atbalstīt Latvijas mūziku. “Lai arī šis nav īstais brīdis lielām svinībām, tomēr mūzikai ir jāturpina skanēt. Prieks redzēt, ka mūzika joprojām mūsu visu kopsaucējs,” par martā izsludināto jubilejas koncertsēriju stāsta Rokkafejnīcas pārstāvji.