foto: Instagram
"Pasūtīto melu līmenis sasniedzis apoteozi." Galkins skarbi izsakās par Krievijas medijiem
Maksims Galkins
Slavenības
2022. gada 20. aprīlis, 20:20

"Pasūtīto melu līmenis sasniedzis apoteozi." Galkins skarbi izsakās par Krievijas medijiem

Jauns.lv

Pēc tam, kad Krievijas mākslinieks Maksims Galkins kopā ar savu ģimeni aizbrauca uz Izraēlu, Krievijas presē ik pa brīdim parādās ne visai labas baumas par slavenību - te krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova pirmsinfarkta stāvoklī, te bērni palikuši bez skolas... Šoreiz mediji publiskojuši informāciju, ka šovmenis iesaistīts kāda vīrieša bojāejas lietā. Galkins uz to atbildēja ar skarbu paziņojumu.

Krievijas portāls "StarHit" un citi mediji rakstīja, ka Maksims Galkins Izraēlā iesaistīts kāda vīrieša bojāejā.

"Galkins ar savu paziņu bija pludmalē, bet pēc kāda laika tas nenoskaidrotu iemeslu dēļ noslīka, kuģojot jūrā. Maksims ir viens no pēdējiem cilvēkiem, kurš vīrieti redzējis dzīvu. Tāpēc viņš nogādāts vietējā liecināšanas nodaļā," it kā stāstījis avots.

Pēc pāris stundām Galkins steidzās šo informāciju atspēkot, skarbi vēršoties pie Krievijas žurnālistiem: "Tas pasūtīto melu līmenis, ko Krievijā par mani raksta, ir sasniedzis apoteozi.

Cienījamie laikraksti šodien ziņoja, ka es tiekot turēts aizdomās par kāda cilvēka slepkavību, un ka policija mani aizturējusi. Saprotu, ka jums komanda mani nomelnot, apliet ar dubļiem un parādīt, cik man te slikti.

Paņemiet papīru, uz kura jūs to uzrakstījāt, un noslaukieties. Man ir labi. Es saprotu, ka jums vara neļauj rakstīt to, par ko būtu vērts rakstīt, tāpēc jums atliek rakstīt tikai dzeltenas nevajadzīgas muļķības par māksliniekiem.

Bet kāpēc jūs joprojām par mani rakstāt? Jūs taču uztraucāties, ka es ieņemu kādu vietu... Rakstiet par jaunajiem māksliniekiem, par tiem, kuri ir patriotiski noskaņoti, atsakieties no manis! Jūs kā akli zirgi staigājat pa arēnu pa apli un mīcāt zem kājām vienu un to pašu sūdu. Nomierinieties!"