Kā "Supernova 2022" finālā noritēja cīņa par biļeti uz "Eirovīziju"

gallery icon
103
TV
2022. gada 18. aprīlis, 05:35

Kā uz "Citu zēnu" skandalozo Eirovīzijas dziesmu reaģēja solista Pētersona mamma?

Jauns.lv

Mūsu šā gada “Supernova” konkursa uzvarētāji un Latvijas pārstāvji Eirovīzijā grupa “Citi zēni” jau iemantojuši skandalozu slavu ar saviem provokatīvajiem dziesmu tekstiem - plaši aprunātā un Eirovīzijas žūrijas nosodītā "Eat You Salad" tāda nebūt nav vienīgā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc skatījumu skaita vietnē "TikTok" var spriest, ka dziesmas mārketinga kampaņa aizgājusi uz “urrā!”, taču ko par dēla izdarībām uz skatuves domā grupas līdera Jāņa Pētersona mamma, Dziesmu un deju svētku virsvadītāja Iveta Pētersone-Lazdāne? To noskaidrot apņēmušies kanāla "360TV" raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītāji.

Solista māte, kura pati ir saistīta ar mākslas pasauli, atklāj, ka visādā ziņā atbalsta radošo brīvību visās tās izpausmēs: “Es pati varbūt biju šokā, taču tas, ka viņi dažu mēnešu laikā ir savākuši 200 miljonu (!) skatījumu, ir kaut kas neaptverams. Acīmredzot viņi ir ļoti labi trāpījuši kaut kādā punktā, ko tā viņu auditorija šobrīd gaida.”

Mazliet sarežģītāka situācija ģimenē gan kļuvusi pēc tam, kad par dziesmas “nepiedienīgumu” un sacelto traci uzzinājusi arī Jāņa vecmāmiņa jeb Babīte. Vecā kundze strikti pieprasījusi “ģimenes padomes sēdi”, dziesmas vārdu tulkojumu un paskaidrojumus. Tomēr pēc mātes un dēla smaidīgās reakcijas raidījumā ir skaidrs, ka viss beidzies labi.