Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

Elīna Didrihsone par grūtniecību un krūšu implantiem: "Ja vajadzēs, ielikšu jaunus"

Jauns.lv

Kā zināms, provokatīvā un skandalozu slavu ieguvusī uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone jau kādu laiku ir mazuļa gaidībās. Vai topošā māmiņa ir apsvērusi, kā mainīsies viņas dzīve pēc abu satikšanās, kādi svarīgi lēmumi būs jāpieņem, - to telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" mēģina noskaidrot raidījuma vadītājas.

Elīna Didrihsone par grūtniecību un krūšu implanti...

Kā atklājas sarunā, Elīna ir visnotaļ apņēmīga un optimistiska un arī pēc bērna piedzimšanas neplāno mest pie malas biznesa ambīcijas. Mazuli auklēšot abi ar vīru Nauri uz maiņām, un, ja būs nepieciešamība, tiks piesaistīta arī auklīte.

Par to Elīna nebūt nemulst un nekaunas, tāpat kā par iespēju nolīgt cilvēku, kas palīdzētu saimniecības darbos: “Tas nenozīmē, ka es būtu kļuvusi slinkāka vai tamlīdzīgi. Vienkārši – darbojoties savā biznesā, varu būt daudz produktīvāka, vairāk nopelnīt, nekā mazgājot grīdas.”

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

Tā kā Didrihsones “firmas zīme” ir arī viņas efektīgais vizuālais tēls, tai skaitā krūšu implanti, nav brīnums, ka daudzus moka ziņkāre – kā tad būs ar mazuļa barošanu, vai skaistule nebaidīsies sabojāt operācijas rezultātu? “Protams, ka barošu pati! Mans piens ir pats labākais, ko savam bērnam varu dot,” atbildi uz šo jautājumu Elīna neapdomā ne sekundi. Par to, vai barošanas rezultātā necietīs plastiskās operācijas rezultāts, viņa šobrīd nesatraucas nemaz - ja vajadzēs, uztaisīs citu operāciju!

Sievišķīgo sarunu šovs “Kad viņas satiekas” skatāms otrdienu vakaros "STV Pirmā!".