Tā vajag par sevi atgādināt! Plika Sairusa pozē ar cūku! FOTO
Cūciņu Bubu Sjū popzvaigzne Mailija Sairusa adoptēja aizvadītā gada augustā pēc tam, kad nomira viens no viņas suņiem. Nu dziedātāja kaila ar ruksi pozējusi žurnāla „Paper” vāka fotogrāfijai.
Slavenības
2015. gada 9. jūnijs, 16:01

Tā vajag par sevi atgādināt! Plika Sairusa pozē ar cūku! FOTO

Jauns.lv

Kima Kardašjana centās „uzspridzināt internetu” pērn, kad demonstrēja savu kailo pēcpusi uz žurnāla „Paper” vāka. Nu šim izdevumam kaila ar savu mājas mīluli – cūku – pozējusi skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa (22).

Mailijas plikumus pasaule jau ir atskatījusies. Klipā „Wrecking Ball” viņa filmējās kaila, plika un pusplika pozējusi n-tajiem „selfijiem”, kā arī slavenu un mazāk slavenu žurnālu fotosesijās. Taču kādu laiku sabiedrība nebija redzējusi neko jaunu.

Viņa par sevi atgādina ar žurnāla „Paper” fotosesiju. Uz žurnāla vāka popzvaigzne redzama novārtījusies dubļiem, pozējam kopā ar savu mājas mīluli – ruksi Bubu Sjū.

Cūciņu dziedātāja adoptēja aizvadītā gada augustā, īsi pēc tam, kad nomira viens no viņas suņiem. Kā klājas Bubai Sjū dziedātāja faniem atrādījusi arī virknē fotogrāfiju sociālajos tīklos.

Intervijā bijusī Patrika Švarcenegera draudzene, atzīst, ka jūtas ļoti pateicīga, ka var publiskot pikantas un dullas bildītes.

„Pirms dažām dienām es sniedzu koncertu un manus krūšu galus sedza taurenīšu uzlīmes un pašai bija spārni,” atceras Mailija. „Es stāvēju krūtis izslējusi uz priekšu, ģērbusies kā taurenītis. Kā gan esmu tik laimīga?”

Īsi pirms žurnāla vāka attēla publiskošanas Mailija devusi mājienu par to, kas būs uz vāka (jeb kā citi teic – centusies pievērst sev uzmanību). Sairusa „Instagram” blogā ievietojusi attēlu, kurā viņas kailo ķermeni sedz vien frotē halātiņš, bet seju – cūkas maska.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press