foto: Rojs Maizītis
"Netflix" sācis rādīt seriālu, kurā filmējies Juris Žagars
Juris Žagars.
TV
2022. gada 8. februāris, 09:05

"Netflix" sācis rādīt seriālu, kurā filmējies Juris Žagars

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

Janvāra beigās platformā "Netflix" sāka demonstrēt seriālu "In From The Cold" ar Juri Žagaru vienā no lomām!

Lai arī aktierim loma tajā nav liela, tomēr tās dēļ Žagars Spānijā pavadīja četrus mēnešus - no 2021. gada janvāra līdz aprīļa beigām -, jo darbojas visās astoņās sērijās, un, kā zināms, latvieša iekļūšana giganta "Netflix" projektā mums - skatītājiem - jau vien ir vērā ņemams notikums. Kā vēsta kādas skatītājas komentārs «Facebook» grupā «Seriālisti»: «Sižets – spiegu filmas cienīgs. Žagars parādās maz, bet lepnums tāpat, ka ir kāds mūsējais!»

Darbs pie seriāla sācies vēl tad, kad pasaulē nav valdījis kovids un Žagars nav bijis Dailes teātra direktora amatā. «Man paveicās ar to, ka pirms trim gadiem tiku pieņemts vienā Londonas aktieru aģentūrā, jo viņiem nebija tāda tipāža – vīrieša manā vecumā un fiziskajā kondīcijā, kurš runā angliski, krieviski un vāciski. Tad attiecīgi arī piedāvāja šo darbu,» pērn žurnālam «Rīgas Viļņi» par tikšanu pie lomas šajā seriālā stāstīja Žagars.

Strādājot starptautiskos projektos – iepriekš filmējoties arī Zviedrijā, Vācijā, Austrijā un citur –, Žagars guvis pārliecību, ka Latvijas režisori, operatori un aktieri ir profesionāļi augstā līmenī. Ja vien nebūtu valodas problēmas, viņaprāt, latviešu kinocilvēki starptautiskajā tirgū būtu ļoti pieprasīti.

Seksīgais aktieris Juris Žagars

gallery icon
54