Kristenas Stjuartes mamma akceptē meitas biseksualitāti
Jau kopš gada sākuma baumo, ka Kristenu Stjuarti vienojot romantiskas jūtas ar savu bijušo personīgo asistenti Alīsiju Kargailu. Tagad to apstiprinājusi arī aktrises mamma.
Slavenības
2015. gada 20. jūnijs, 05:06

Kristenas Stjuartes mamma akceptē meitas biseksualitāti

Jauns.lv

Pirms nedēļas par to, ka jau no 14 gadu vecuma ir biseksuāla, intervijā atzina skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa. Nu kļuvis zināms, ka arī „Krēslas” zvaigznei Kristenai Stjuartei patīk abu dzimumu pārstāvji. Kas notiek ar pasauli?!

Aizvadītajās nedēļās sāgas „Krēsla” aktrise Kristena Stjuarte bieži redzēta kopā ar savu bijušo personīgo asistenti Alīsiju Kargailu. Jau kopš gada sākuma baumo, ka abas jaunās sievietes vienojot kas vairāk par draudzību vai darījumu attiecībām. Un nu tas ir apstiprinājies – viņas ir pāris.

Nesenā intervijā ar „The Sunday Mirror” reportieriem Šāronu Feinsteinu un Saimonu Boilu, aktrises mamma Džūlza Stjuarte atzina, ka ir pieņēmusi meitas biseksualitāti un devusi Kristenas jaunajām attiecībām savu svētību. Stjuartes kundze akceptējusi, ka „meita mīl sievietes un vīriešus”.

Kristena savu privāto dzīvi centusies slēpt no publicitātes kopš plaši apspriestajām attiecībām ar „Krēslas” kolēģi aktieri Robertu Patinsonu un neuzticības skandāla, kas sekoja pēc tam. Pēc tam, kad Kristena bija pieķerta skūpstāmies ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” režisoru Rūpertu Sandersu, attiecības ar Patinsonu izira. Lai gan pāris pēc laika centās tās atjaunot, drīz vien viņi šķīrās uz visiem laikiem.

Lai gan Kristena par attiecībām kategoriski atsakās runāt publiski, kopš gada sākuma novērots, ka viņa īpaši satuvinājusies ar savu bijušo asistenti Alīsiju Kargailu.

Abas sievietes vairākkārt redzētas izejam sabiedrībā rokās sadevušās, savukārt nesen Kristenas mamma apstiprinājusi baumas, ka Alīsija ir viņas meitas mīļotā sieviete.

„Kāpēc gan nepieņemt to, ka viņai tagad ir mīļotā meitene? Viņa ir laimīga,” izteikusies Džūlza Stjuarte, kas Holivudā strādā kā scenāriju pārraugs.

Dažas dienas pēc publikācijas, Kristenas mamma vērsusies pie cita preses izdevuma ar paziņojumu, ka intervijā nemaz neesot runājusi par meitas privāto dzīvi. „Es runāju ar Šāronu Feinsteinu par manu filmu K-11, ko izrāda Holivudas muzejā,” žurnālam „Us Weekly” izteikusies Stjuartes kundze. „Viņa man vaicāja viedokli par geju tiesībām, ko es ar prieku tajā dalījos. Tad mēs runājām par labdarības pasākumu TheWolfConnection.org, ko vadu. Mēs ne mirkli nerunājām par Kristenu!”

Džūlza tomēr atzīst, ka īsi pieminējusi Alīsiju, bet uzstāj, ka tas bijis tikai un vienīgi par viņas personību, ne par lomu, kādu šī sieviete ieņem meitas dzīvē. „Es teicu, ka viņa ir jauka meitene,” cenšas precizēt Stjuartes kundze,

Taču žurnāliste, kas intervēja Džūlzu Stjuarti uzstāj, ka stāstā nekas nav sagrozīts un viņa to var pierādīt ar sarunas ierakstu.

Lai gan Kristenas Stjuartes un Roberta Patinsona mīlas stāsts beidzās ar lielu nesmukumu, pāris spējis saglabāt savstarpēju draudzību. Kristenas dzīvē ir ienākusi mīļotā sieviete Alīsija, bet Roberts saderinājies ar dziedātāju FKA twigs.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press