foto: no privātā arhīva
Skandalozā influencere Elīna Didrihsone pirmdzimtā gaidībās
Elīna.
Slavenības
2022. gada 7. janvāris, 06:40

Skandalozā influencere Elīna Didrihsone pirmdzimtā gaidībās

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Spilgtā modes dāma un influencere Elīna Didrihsone soctīklos nebeidz jūsmot par iestājušos grūtniecību un dalās ar mirkļiem, kā par ģimenes pieaugumu pavēstīja gan vīram Naurim, gan mātei un tēvam, gan savam vectētiņam.

foto: no privātā arhīva
Elīna Didrihsone kopā ar vīru Nauri ģimenes pieauguma pavēstīšanas laikā.

Ja 2021. gada sākums apģērbu veikala īpašniecei un soctīklu zvaigznei Elīnai Didrihsonei iesākās ar skandāliņu saistībā ar viņas negatīvo viedokli par homoseksuāļiem un internetā “cepās un vārījās” kā pazīstami geji, tā tradicionālas orientācijas mūziķi un pat Rīgas mērs Mārtiņš Staķis, tad gada nogale uzņēmējai un influencerei izvērtās sirsnīga un priekpilna.

Novembrī viņa secināja, ka laulība ar vīru Nauri Didrihsonu ir vainagojusies ar rezultātu, proti, viņiem būs bērns. Priecīgo vēsti ar vārdiem “Nauri, mīļais, tu kļūsi par tēti” uzdrukājot uz kartona picas kastes un pierādījumam demonstrējot pat trīs pozitīvus grūtniecības testus, laulātajam draugam Didrihsone pavēstīja pludmalē Tenerifē, kur tieši pirms pieciem gadiem abi bija baudījuši medusmēnesi.

foto: no privātā arhīva
Elīna Didrihsone kopā ar vīru Nauri ģimenes pieauguma pavēstīšanas laikā.

Savukārt Ziemassvētkos Elīna ar dāvanu rokā un paziņojumu, ka ir stāvoklī, ieradās ciemos pie sava vectētiņa, kurš nudien bija laimīgs par jaunumiem – ka jau vasarā varēs auklēt pirmo mazmazbērnu.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!