Subatnieks, Siliņš un Silakaktiņš ālējas veco ļaužu pansionātā. FOTO
Aktieru ansamblis „Ilga”, kurā muzicē Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš un Gundars Silakaktiņš, un pavadošā grupa „Jestrās večiņas”, ar atraktīvu koncertu priecēja veco ļaužu pansionāta „Dzintara melodija” iemītniekus.
Slavenības
2015. gada 27. jūnijs, 11:12

Subatnieks, Siliņš un Silakaktiņš ālējas veco ļaužu pansionātā. FOTO

Jauns.lv

Dailes teātra jestrais aktieru ansamblis „Ilga” savu 10 gadu jubilejas koncerttūri „17 pansionāta mirkļi” ar lustīgu koncertšovu atklāja senioru rezidences „Dzintara melodija” pagalmā.

To, ka dzīve pansionātā nav skumja, 26. jūnija pēcpusdienā apliecināja arī Dailes teātra aktieru vokāli dramatiski instrumentālā grupa „Ilga”, kurā muzicē joku pilnie aktieri Aldis Siliņš, Lauris Subatnieks un Gundars Silakaktiņš kopā ar mūžam jauno Alūksnes apkaimes „meiteņu” ansambli „Jestrās večiņas”.

Senioru rezidences „Dzintara melodija” dārzā daudzi veco ļaužu nama iemītnieki atplauka smaidā, vērojot jestro aktieru koncertuzvedumu, kas, sākot no 27. jūnija, apmeklētājus priecēs Vislatvijas koncerttūrē, viesojoties Dobelē, Alūksnē, Ikšķilē, Bauskā, Valkā, Talsos, Saulkrastos, Jēkabpilī, Saldū un Liepājā.

Jubilejas koncerti ir kā teatrāls uzvedums, kura darbība norisinās veco ļaužu pansionātā „Ilga”, kurā valda intrigas, pārpratumi un joki. Tur brīnišķīgo aktieru kopīgie piedzīvojumi un pārdzīvojumi desmit gadu garumā izskanēs nenopietni teatrālos kontekstos un zemtekstos komponista Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa, Edmunda Goldšteina un Ulda Stabulnieka dziesmās, kā arī populāru latviešu dzejnieku dzejas darbos.

“Ilga” aicina uz jubilejas koncertiem


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders