Slavenības
2021. gada 16. decembris, 05:22

Ābols no ābeles tālu nekrīt - Madonnas meita pārsteidz ar pikantām bildītēm

Jauns.lv

Sabiedrību provocēt mīlošās popmūzikas karalienes Madonnas (63) vecākā meita Lurdesa Leona ar jaunākās fotosesijas bildēm samulsinājusi fanus. Tā vien šķiet, ka jauniete nolēmusi iet savas slavenās mātes pēdās.

Madonnas meita Lurdesa Leona piedalījusies žurnāla “Paper Magazine” rīkotā fotosesijā. Pikantajos attēlos, kas uzņemti deviņdesmito gadu stilā, modele pozē provokatīvos tērpos un izaicinošās pozās, tādējādi atgādinot savas slavenās mātes fotosesijas karjeras pirmsākumos.

Fotogrāfijās 25 gadu vecā Lurdesa (kuru ģimene un draugi sauc par Lolu) pozē košos īsos topiņos, piegulošās mini kleitās un svārkos, zābakos uz papēžiem un mežģīņu apakšveļā. Arī modeles grims, manikīrs un matu sakārtojums atsauc atmiņā aizgājušo ēru – spilgtas acu plakstiņu ēnas, tumšs lūpu kontūrzīmulis, izteiksmīgs acu kontūrzīmulis.

Provokatīvo fotogrāfiju autors ir fotogrāfs Indiana Pjoreks. Taču Lurdesas faniem šāds radošais veikums neiet pie sirds. Interneta lietotāji bildes nodēvējuši par primitīvām un atbaidošām. “Mūsdienās visi izskatās vienādi. Tās pašas kosmētiskās procedūras, viena un tā pati seja. Kas ir noticis ar individuālo skaistumu,” raksta neapmierinātie sekotāji.

Vairāki salīdzinājuši Lurdesas fotosesiju ar Madonnas nesenajām atklātajām fotogrāfijām, kur viņa selfijiem iepozē gultā tērpta apakšveļā. “Atvainojiet, bet nē. Viņas mamma jau ko tādu darīja un ir stipri viņu ietekmējusi,” pie “Paper Magazine” fotogrāfijas ierakstījis kāds fans.