Billija Ailiša šovā “Saturday Night Live” 2021. gada decembrī

gallery icon
8
Slavenības
2021. gada 15. decembris, 07:38

Billija Ailiša pastāsta, kā mamma iznīcinājusi viņas sapni par kino

Jauns.lv

Šā gada 11. decembrī dziedātāja Billija Ailiša viesojās populārajā amerikāņu TV šovā "Saturday Night Live". Daudzsološā mūziķe bija ģērbusies baltā kuplā kleitā ar Ziemassvētku noskaņās ieturētiem ornamentiem uz tās. Billija atgādināja, ka 18. decembrī viņai būs 20. dzimšanas diena, kā arī pastāstīja, ka nav viegli pieaugt sabiedrības acu priekšā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intervijas laikā Billija Ailiša atcerējās par bērnības sapni, kad ļoti vēlējusies kļūt par aktrisi, taču viņas māte diezgan skarbā veidā šo meitas sapni iznīcinājusi. Nezināmu iemeslu dēļ nākamās superzvaigznes mamma bijusi kategoriski pret to, ka Billija sekotu viņas pēdās savas profesijas izvēlē. Bet tagad Ailiša pat neieredzot aktiermākslu kā tādu.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Billija Ailiša ar mammu aktrisi Megiju Bērdu.

“Es sapņoju filmēties kino, bet arī atceros, kad šis sapnis nomira. Jā, man bija deviņi gadi,” atmiņās padalījusies mūziķe. “Mana mamma sarakstīja scenāriju filmai, kuru bija iedvesmojusi viņas pašas dzīve. Tā ir taisnība. Sava dēla lomā viņa nofilmēja manu brāli Fineasu. Pati atveidoja māti. Taču filmā viņai nebija meitas! Ar to es arī sapratu mājienu.”

Tūlīt pēc šī stāsta izstāstīšanas Billija atzīmēja - neraugoties uz to, mamma vienalga ir viņas labākais draugs un uzaicināja viņu uz skatuves.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Par spīti ne pārāk pozitīvajam stāstam par sagrauto aktrises sapni, Billija Ailiša savu mammu sauc par savu labāko draugu.

Billijas mamma Megija Bērda ir aktrise, producente un teātra mākslas pasniedzēja. Deviņdesmitajos gados viņa bija mentore komēdiju teātrī – skolā “The Groundings”, kuru ir absolvējuši arī daudzi šova “Saturday Night Live” aktieri.

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon
23

Filma, par kuru stāstīja Ailiša, pirmizrādi piedzīvoja 2013. gadā un tās nosaukums ir “Life Inside Out”. Tajā Megija tiešām ir nofilmējusies kopā ar savu dēlu Fineasu.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon
23