Dženiferai Lopesai stilīga maska

gallery icon
Slavenības
2021. gada 10. decembris, 15:15

Dženiferai Lopesai stilīga maska, ko "Amazon" lietotāji nodēvējuši kā "ērtu un elpojošu"

Jauns.lv

Laikā, kad mutes un deguna aizsargmaskas daudzviet aizvien ir obligātas, arī slavenības nav izņēmums un spiestas tās lietot. Maska, kādā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa redzēta vairākkārt sabiedrībā, pēc "Amazon" lietotāju domām ir "ērta un elpojoša".

Dženifera Lopesa ar šo neparasta dizaina masku sabiedrībā redzēta izejam vairākkārt, vismaz jau kopš šā gada februāra. Viņa to bija izvēlējusies arī vasaras nogalē, kad ar aktieri Benu Afleku un viņa bērniem devās uz Burvju pili Losandželosā.

Zīmola “Henry” maska ir vairākkārt lietojama. Tā pagatavota no mazgājama materiāla trīs slāņos un ir pieejama septiņās dažādās krāsās. No japāņu papīra locīšanas mākslas origami aizgūtais dizains palīdz maskai nesaskarties ar nēsātāja muti. Tā arī ērti balstās uz deguna pat bez maskā iešūtas stieplītes. Dizaineri padomājuši par mīkstām gumijām, ko likt ap ausīm. Var arī izmantot komplektā iekļauto siksniņu, kas stiprinās ap galvu, lai nevajadzētu noslogot ausis.

foto: Ekrānuzņēmums

Tiesa, šī maska nav pārāk lēta. Vietnē "Amazon" to piedāvā iegādāties par 17,50 ASV dolāriem.

Zīmols “Henry” ražo maskas arī bērniem. Vecāki var izvēlēties vienādas maskas ar savu atvasi, kad pavada tās uz skolu. Arī bērniem domātās maskas izstrādātas no tā paša materiāla un tām ir divas nostiprināšanas opcijas: aiz ausīm vai ap galvu.

Simtiem "Amazon" lietotāju atzinīgi novērtējuši šīs stilīga izskata un funkcionālās atkārtoti lietojamās maskas. “Kā cilvēks, kuram maska darbā jālieto visu dienu, varu teikt, ka šī ir labākā, ko esmu atradis,” atsauksmēs raksta viens no pircējiem.

Sejas aizsargmasku evolūcija - no viduslaikiem līdz luksusa modei mūsdienās

Jau kopš 20. gadsimta nogales sejas aizsargmaskas ikdienā valkā smoga mocīto Āzijas lielpilsētu iedzīvotāji, jaunā gadu tūkstoša sākumā pie šā anonimitātes ...

gallery icon

“Šī ir labākā maska, ko esmu pamēģinājis,” raksta otrs. “Ērta un elpojoša, un no tās neaizsvīst brilles. Teikts, ka to jāmazgā ar rokām, bet es pamēģināju veļas mašīnā, lai redzētu, kas notiks. Viss bija kārtībā. Man darbā maska ir jānēsā 12 stundas, un šī ir viena no labākajām, turklāt nenospiež seju kā pārējās.”

Ja Dženifera Lopesa šo masku izvēlas jau vairākus mēnešus, tas tikai liecina, ka arī viņa to atzinusi par mazliet ērtāku nekā citas.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi iziet sabiedrībā ar sejas masku

Lielbritānijas karaliene Elizabete II pirmo reizi sabiedrībā izgājusi ar sejas masku, ziņo CNN.

gallery icon

Kā Elita Patmalniece sejas maskas darina

Māksliniece Elita Patmalniece 2020. gada oktobrī darina sejas maskas.

gallery icon

Šādas sejas maskas izvēlas pasaules valstu līderi

Lai izvairītos no vīrusa plašākas pārneses sabiedrībā, sejas maskas pandēmijas laikā valkā ne tikai "parastie mirstīgie". Arī pasaules valstu līderi ...

gallery icon