Slavenības
2021. gada 2. decembris, 12:55

Ansis Klintsons sarunā par savām diētām atzīst, ka reizēm nonāk pretrunās

Jauns.lv

TV un radio personība, mūziķis Ansis Klintsons telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, ka attiecībā uz savu uzturu ir atvērts dažādiem viedokļiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Cilvēks jau nav tāda noslēgta struktūra. Nav tā - ja tu esi veģetārietis, tas ir viss, kas esi. Vispār pašlaik es esmu neēdājs, jo pašlaik neēdu, bet varbūt rīt jau ēdīšu kaut ko citu. Jā, reizēm tā ir nonākšana pretrunās, bet es nekad neesmu bijis baigais sludinātājs. Esmu bijis gan veģetārietis, gan svaigēdājs, bet tagad praktiski esmu gaļēdājs. Es neesmu tas karojošais pārtikas cilvēks. Ja es būtu feministe, tad es arī to, visticamāk, nevienam neteiktu," savu viedokli pauž Klintsons.

Ansis Klintsons ar sievu randiņos pie "Laimas" pulksteņa

Ansis Klintsons ar sievu jau 15 gadu tiekas randiņos pie "Laimas" pulksteņa.

gallery icon
5

Klintsons atzīst, ka ar ķīmiju un bioloģiju ir uz "tu": "Kad ētisku apsvērumu dēļ es kļuvu par svaigēdāju, pēc tam es tik sapratu, ka ir taču tās neaizstājamās aminoskābes jeb olbaltumvielas, kuras mēs varam dabūt tikai no dzīvniekiem."

Tāpat viņš dalījās arī stāstiem par reizēm, kad neveselīgas ēšanas rezultātā pieņēmies svarā virs 100 kilogramiem - tā līdz šim noticis trīs reizes. Viena no šīm reizēm bijusi pēc tuva drauga zaudēšanas, kad viņš "apēdis emocijas", bet otra, dzīvojot Anglijā bez spoguļa un baudot tur pieejamos gardos "fastfood" ēdienus.

Anša Klintsona ģimeniskais ceļojums uz Krētu

gallery icon
23

Ansim ar uzturēšanu sevi labā formā palīdz arī sieva Monta, kura gan solīdi, gan ne tik solīdi pasaka mīļotajam, ka jāsaņemas.