TV
2021. gada 25. novembris, 15:15

Vai saskanīgais pārītis Toms un Elīza ir kopā arī pēc šova "Mīla kemperī"?

Jauns.lv

Lai gan iepazīšanās un piedzīvojumu šovā "Mīla kemperī" starp Elīzu un Tomu uzšķīlās romantikas dzirksts, viņi tomēr nolēmuši neuzsākt attiecības, jo abi vienlaicīgi un atsevišķi sapratuši, ka negrib tagad veidot neko nopietnu savā starpā, bet gan palikt tikai labi draugi.

"Šovā mums bija milzīga un skaista mīlestība vienam pret otru kā pret cilvēkiem. Kā pret personībām," stāsta Elīza, kura pēc šova nu esot uzsākusi attiecības ar sevis cienīgu vīrieti.

"Pēc atbraukšanas mājās pagāja pāris interesanti notikumi un ballītes - tā nu sanāca, ka es tomēr to cilvēku atradu. Sauksim viņu par Misteru X. Godīgi sakot, es viņu satiku, pateicoties šovam, jo šovā es iepazinos ar cilvēkiem, kuri mani saveda kopā ar viņu. Tā jau dzīvē viss notiek, pa trepītēm," komentēja blondīne. Arī Toms sācis iet uz randiņiem, bet iesmej, ka Elīza atradusi sev lielisku puisi priekš pandēmijas laika pārlaišanas.

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki.

gallery icon
26

Gan Elīza, gan Toms atzina, ka būtu gatavi vēlreiz mesties šādā ceļojumā, taču abi pēc atgriešanās Latvijā nevienam nav to teikuši, lai pāris dienas atgūtos no visa pozitīvā un negatīvā, ko piedzīvojuši kemperī.

Iepazīšanās šovu "Mīla kemperī" ceturtdienu vakaros skaties "STV Pirmā!". Savukārt plašāku iespēju ielūkoties mīlas līkločos nodrošina izklaides platforma Tet+, no pirmdienas līdz ceturtdienai priecējot ar 16+ sērijām.