Slavenības
2021. gada 25. novembris, 11:51

Superhits zīmola vadītājs: Vārdi spēj izmainīt pasauli

Jauns.lv

Džentlmeņu klubs, kas laupīja veselību, KPVLV reklāmas kampaņa, kas beidzās ar skandālu, eglīšu savākšanas bizness - Radio Superhits zīmola vadītāja Toma Barona Lūķa dzīvē netrūkst spilgtu un pat skandalozu notikumu, tomēr visvairāk tajā ir mīlestības un ticības, ka vārdi spēj mainīt pasauli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Toms par saviem pagātnes piedzīvojumiem stāsta atvērti un bez nožēlas. Pat drūmais notikums, kas gandrīz beidzās ar daļēju paralīzi un pilnībā izmainīja viņa dzīvi, Toma stāstījumā izklausās pēc aizraujoša piedzīvojuma. Toreiz, pēc laupīšanas viņa atvērtajā džentlmeņu klubā, viņš guva smagas traumas un ārsti neticēja, ka viņam izdosies atkal staigāt. Toreiz viņš sapratis, ka mīlestība ir svarīgāka par naudu. Mīlestība, kas palīdz piecelties un mīlestība pret darbu, ko dari.

Skaties raidījuma – Manas dzīves SuperHits kārtējās sērijas sarunu ar Radio Superhits zīmola vadītāju un reklāmistu Tomu Baronu Lūķi, uzzini par skandalozās KPVLV kampaņas aizkulisēm, džentlmeņu klubu, kur precēti vīri dodas atpūsties no sievām, idejām un sapņiem – cilvēku, kas spēja piecelties tad, kad citi tam vairs neticēja. Pilna intervija ar Tomu Baronu Lūķi šeit.