Trakā pasaule
2021. gada 8. novembris, 16:45

"Nesaplīsa, kaut aizķēru akmeņus un kokus" - soctīklus uzjautrina legingu pircējas atklātā atsauksme

Jauns.lv

Sociālajos tīklos virāla kļuvusi kādas sievietes atstātā atsauksme par produktu uzņēmuma "Amazon" interneta veikalā.

ASV dzīvojošā sieviete, kura tīmeklī sevi identificē zem segvārda Cory H., atstājusi uzjautrinošu un ļoti atklātu atsauksmi pie 13 dolārus un 99 centus vērtiem legingiem jeb pieguļošajām biksēm.

Atsauksme atstāta jau pērnā gada jūlijā, bet nu tā uzsākusi ceļojumu pa sociālajiem tīkliem, pateicoties kādai mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājai, kura raksta, ka par šo atsauksmi "domā divreiz nedēļā".

Legingu pircēja savā preces atsauksmē raksta, ka gatavojas iegādāties šīs bikses visās iespējamajās krāsās.

"Šeit es ripoju un šļūcu lejā no kalna, jo man bija pārāk bail piecelties kājās. Legingi nesaplīsa, kaut arī es aizķēros aiz akmeņiem un kokiem," raksta sieviete, kura atsauksmi papildinājusi arī ar bildēm no lielā pārdzīvojuma.

foto: Ekrānuzņēmums no amazon.com

Soctīklu lietotāji norāda, ka sievietes sniegtais legingu novērtējums ir tik uzjautrinošs, ka viņai būtu jānodrošina šīs bikses visa mūža garumā, jo viņa ražotājam sagatavojusi lielisku reklāmu.

Cory H. legingus novērtējusi ar piecām zvaigznēm un mudinājumu "pasūtīt tās tagad". Vairāk nekā 15 tūkstoši cilvēku šo atsauksmi uzskata par noderīgu. Daudzi cilvēki norāda, ka viņi nopirkuši bikses, pateicoties unikālajai atsauksmei.