Pārsteidzošas pārmaiņas! Policijas šefs Ints Ķuzis zaudē 40 kg. FOTO
Pusgada laikā Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis zaudējis teju 40 kilogramus liekā svara. Pirms Ints Ķuzis ķērās pie Stokholmas diētas īstenošanas, viņa svars bija gandrīz pusotrs centners.
Slavenības
2015. gada 14. jūlijs, 05:14

Pārsteidzošas pārmaiņas! Policijas šefs Ints Ķuzis zaudē 40 kg. FOTO

Jauns.lv

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, ievērojot tā dēvēto Stokholmas diētu, pusgada laikā zaudējis aptuveni 40 kilogramus. Viņa ģenerāļa mundieris pēdējā pusgadā pāršūts jau divas reizes.

Žurnāls "Kas Jauns" vēsta, ka nu jau kādu laiku gandrīz neatpazīstams ir Latvijas galvenais policists Ints Ķuzis, kam politiķu aprindās savulaik tika dots mīlīgs segvārds – „Rausis”. Šāda iesauka policijas ģenerālim „pielipa” viņa omulīgā izskata dēļ, jo augumā ne īpaši garais vīrs platumā bija apvēlies ne pa jokam. Kā tagad atzīstas policijas šefs, viņa svars šā gada sākumā bijis gandrīz 150 kilogramu.

„Nu jau pusgads apkārt, kā sāku ievērot tā dēvēto Stokholmas diētu. Paralēli sāku arī aktīvāk nodarboties ar sportu, un tā visa rezultāts ir mans ķermenis, kas ir par gandrīz 40 kilogramiem vieglāks. Tagad sveru vairs tikai 108 kilogramus,” nesen žurnālam “Kas Jauns” stāstīja Ints Ķuzis, piebilstot, ka jūtos daudz, daudz labāk. Maijā viņš jau izpildījis policijas sportiskos normatīvus.

Kā vienīgo mīnusu savām pārvērtībām policijas ģenerālis minēja to, ka nu viņam skapī vairs īsti nav nekā, ko varētu vilkt mugurā. Lai ko arī uzģērbtu, viss izskatās pēc maisa. „Garderobe jāmaina, neko nepadarīsi. Nekas man vairs neder,” atzina Ķuzis, kura policijas mundieris pāršūts jau divas reizes.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Evija Trifanova (LETA), Ieva Lūka (LETA), Edijs Pālens (LETA)