Ieskats TV šova "Lauku sēta" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" 2021. gada 17. septembra raidījumā.

gallery icon
23
TV
2021. gada 17. septembris, 10:44

"Lauku sētā" negaidīts pavērsiens - tiek slēgta virtuve, tāpēc jādodas pliko skrējienā

Jauns.lv

Piektdien, 17. septembrī, kanālā TV6 realitātes šova "Lauku sēta" dalībniekiem tiks dotas tikai divas minūtes, lai no virtuves paņemtu visu nepieciešamo izdzīvošanai, jo virtuve turpmāk būs slēgta. Vai Dakšu un Cirvju komandu izvēlētajiem pārstāvjiem izdosies ātrumā sagādāt visu nepieciešamo? Skaties jau šovakar!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā kā šajā “Lauku sētas” sezonā, atšķirībā no citiem gadiem, dalībnieki ir atstāti izdzīvošanai, ēdiena gatavošana turpmāk būs jāveic ārā, nevis iekārtotā virtuvē. Maija un Raivis, kuri norīkoti sagādāt visu nepieciešamo, nepaspēj paņemt visu, trūkst arī trauku. Tāpēc nākas ēst ēdienu bez garšvielām, no tukšām konservu bundžām un piederumus radīt no salocītiem bundžu vāciņiem.

Dalībnieki alkst pēc kafijas, saldumiem, šašlika, žāvētas gaļiņas... Lai to visu iegūtu, viņi gatavi mesties pliko skrējienā. Raivis un Kristaps Dakšu komandas dēļ met kaunu pie malas un mērķtiecīgi skrien pēc kārotā, taču viļas, iegūstot vien kartupeļus. Pa to laiku Cirvji aplaiza pirkstiņus un bauda produktus, ko sen nav ēduši. Viņi pat vakariņās pagatavo trusi. Bet Dakšām nākas lasīt vīngliemežus apēšanai.

TV šova "Lauku sēta" 2021. gada sezonas dalībnieki

TV šova "Lauku sēta" 2021. gada sezonas dalībnieki.

gallery icon
61

Protams, “Lauku sētā” darbu daudz, un gan Cirvji, gan Dakšas patiesi raujas melnām mutēm, veicot nedēļas lielo darbu – nogāzt bojātos kokus, sakopt parku un upes krastu. Sandis izbauda slavas brīdi, gāžot lielos kokus. Kamēr citi strādā, regulāri nozūd Ivars, kurš, kā izrādās, pa to laiku zog no dalībniekiem cigaretes. Aizdomu mākti, dalībnieki ielikuši kameru telpā, kas skaidri un gaiši pierāda, ka “Lauku sētā” ir zaglis. Izceļas emocionāla vārdu apmaiņa, un visvairāk iekarsis Kristaps, kurš dod Ivaram pa degunu. Visi nolemj Ivaru sodīt un izraida no mājas – tagad Ivaram jāguļ ārā, nevis ar visiem kopā.

Skaties “Lauku Sētu” piektdienās pulksten 21 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā nākamās paaudzes televīzijā Go3.