2021. gada 13. septembris, 10:30

Olga Kambala par attiecībām ar Kasparu padomu vaicājusi zīlniecei

Jauns.lv

Trīs bērnu māmiņa Olga un sportists Kaspars Kambala šā gada sākumā kļuva par precētu pāri. Kad dāma iepazinās ar mīļoto, viņai jau bija draugos ar kādu citu sportistu, kura mājaslapā pamanījusi arī Kasparu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan sākotnēji Olgai likās, ka viņš ir par vecu, dāma apmeklēja Kaspara "Instagram" profilu un salika tur uzkrītoši daudz "patīk" sirsniņu. Pēc šī mājiena Kambala uzrakstīja skaistajai blondīnei, ka nav varējis nepamanīt viņas interesi. Tajā laikā sieviete bija dusmīga uz visiem vīriešiem, tāpēc gribēja parādīt, cik "kruta" viņa ir, un uzrakstīja, ka tūlīt piebrauks. Tā arī notika - abi tovakar ilgi sēdējuši un runājuši par dzīvi.

Kasparam Kambalam - 40. Basketbols, sievietes un viņš pats laiku lokos

gallery icon
68

"Kaspars mani apbūra ar to, ka mani ļoti vecmodīgi aplidoja - zvanīja un rakstīja katru dienu. Mēs tikāmies katru dienu. Es atceros, ka pie zīlnieces vēl aizgāju. Man ir zīlniece, pie kuras es eju, ja man ir kādi jautājumi. Viņa prasīja, vai es varu pieņemt viņa dzīves stilu, ka viņš tāds cilvēks-svētki? Es saku - nu, jā. Viņa man atbildēja, ka dod zaļo gaismu, varu iet un ņemt savu Kasparu," smejas Olga. Uz jautājumu, ko viņa būtu darījusi, ja zīlniece pateiktu nē, Olga saka, ka būtu tikai paspēlējusies ar vīrieti, jo kam lemts notikt, tas notiks.

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon
15

Vairāk par Olgas Kambalas privato dzīvi lūko "STV Pirmā!", kur skatāma jaunā "Slavenības. Bez filtra" sezona!