Dženifera Lopesa un Bens Afleks Venēcijā 2021. gada septembrī

gallery icon
31
Slavenības
2021. gada 13. septembris, 06:32

Efektīgs iznāciens: Dženifera Lopesa un Bens Afleks sajūsmina Venēcijas kinofestivāla viesus

Jauns.lv

Aktierus Dženiferu Lopesu (52) un Benu Afleku (49) pamatoti var dēvēt 2021. gada galveno pāri. Pirms 17 gadiem viņi atsauca saderināšanos pavisam īsu brīdi pirms kāzām, bet šogad iepriecinājuši fanus ar neticami romantisku atkalapvienošanos. Neviens ko tādu pat sapņos nebija redzējis.

Tagad aktieris Bens Afleks un dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa vairs nekautrējas izrādīt savas jūtas arī izejot sabiedrībā. Šonedēļ pāris devās uz 78. Venēcijas kinofestivālu un pārsteidza viesus un žurnālistus ar savu efektīgo ierašanos. Bens un Dženifera nofotografēti dodamies uz kuģīti, lai vizinātos pa Venēcijas kanāliem.

foto: Matteo Chinellato/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press

Dženifera bija ģērbusies sniegbaltā mežģīņu kleitā, ko darinājis modes nams “Valentino”. Ar smalkas jostiņas palīdzību latino dīva akcentēja savu tievo vidukli un sievišķīgos gurnus. Bens izbraucienam bija izvēlējies vienkāršu melnu džemperi un tumšas garās bikses.

foto: Zed Jameson/SIPA/Shutterstock/ Vida Press

Venēcijas kinofestivālā viesiem un kritiķiem tiks prezentēta filma “The Last Duel”, kurā vienu no lomām atveido Afleks. Viņš arī ir scenārija līdzautors. Iespējams, ka pāris arī kopā izies uz sarkanā paklāja.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press

Klīst runas, ka abu romāns stabili un nenovēršami tuvojoties kāzām, tomēr Lopesai tuvi cilvēki nesteidzas apstiprināt šo informāciju. “Viņi ir pilnībā nodevušies viens otram... taču pagaidām neizjūt nepieciešamību saistīt sevi ar laulības saitēm,” precizējis kāds vārdā nenosaukts paziņa. “Bens viņu dievina. Tā ir taisnība, un visi apkārtējie uzskata, ka viņi ir ideāli piemēroti viens otram. Viņi kopā pavada visu brīvo laiku.”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon
19

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20