Slavenības
2021. gada 8. septembris, 15:35

"Ko viņa no sevis iedomājas?" Briti ir neapmierināti ar Meganas Mārklas uzvedību

Jauns.lv

Megana Mārkla skarbi nokritizēta pēc tam, kad kopā ar princi Hariju sniegusi oficiālu paziņojumu, kas skar Afganistānu.

Aizvadītajā mēnesī, kad Afganistāna nonāca talibu ietekmē, Saseksas hercogs uzstājās ar runu. Ja princis ir tieši saistīts ar šo valsti – viņš agrāk dienēja Afganistānā, tad sociālo tīklu lietotāji uzdeva pamatotu jautājumu: kāds gan Meganai Mārklai ar šo visu ir sakars?

Princis Harijs Afganistānā

gallery icon

“Ko viņa no sevis ir iedomājusies, norādot savu vārdu paziņojumā? Vienā brīdī viņa ir C klases aktrise, bet pēc divām minūtēm jau eksperte pasaules jautājumos. Viņa sapņo!” – kāda dusmīga interneta lietotāja vārdus citē izdevums “Express”.

Megana Mārkla apmeklē kopienas virtuvi

gallery icon

“Pat Holivuda neko nevēlas par viņu dzirdēt,” piebalsoja otrs.

“Vai viņa ir eksperte pasaules politikā? Nevajadzētu izteikt skaļus paziņojumus par jautājumiem, kuros viņa ir nekompetenta,” norādīja trešais.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

“Vai viņa ir mainījusies? Nē. Vai viņa ir kļuvusi kompetentāka? Nē. Vai viņa ir pasaules līdere? Nē,” komentēja ceturtais.

“Mēs zinām, ka viņi ir globāli līderi un influenceri, tāpēc, ka viņi paši to turpina mums apgalvot,” bija pārliecināts nākamais neapmierinātais interneta lietotājs.

Princis Harijs un hercogiene Megana dodas izteikt līdzjūtību Jaunzēlandes mošeju apšaudē bojāgājušo ģimenēm

gallery icon

Pēc Afganistānas nonākšanas talibu ietekmē princis Harijs un Megana Mārkla kopīgajā vēstījumā norādīja, ka viņus sirdis ir salauztas un paši ir palikuši kā bez valodas.

“Pasaule šobrīd ir ārkārtīgi trausla,” atzīmēja Saseksas hercogu pāris. Paziņojums izplatīts viņu fonda “Archewell Foundation” mājaslapā. Tajā Harijs un Megana runāja pat talibu ietekmi Afganistānā, postošo zemestrīci Haiti un aizvien nerimstošo Covid-19 pandēmiju.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Harijs un Megana mudināja sekotājus ziedot labdarības organizācijām un mudināja pasaules valstu līderus nekavējoties sākt dialogus.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē labdarības pasākumu Karaliskajā Albertholā

gallery icon