Bens Afleks 49. dzimšanas dienu pavada kopā ar saviem bērniem

gallery icon
Slavenības
2021. gada 17. augusts, 06:52

Bens Afleks 49. dzimšanas dienā dod priekšroku saviem bērniem, nevis Dženiferai Lopesai

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bens Afleks aizvadītajā svētdienā (15. augustā) atzīmēja 49. dzimšanas dienu kopā ar saviem trim bērniem Violetu, Serafinu un Semjuelu. Viņa mīļoto sievieti latino dīvu Dženiferu Lopesu todien nemanīja kopā ar gaviļnieku.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon

Aktieris Bens Afleks jubileju pavadīja Losandželosā kopā ar saviem trim bērniem, kuru dzimuši viņa laulībā ar aktrisi Dženiferu Gārneri. Tā bija tikai tēta un viņa bērnu diena. Afleka mīļotā sieviete dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa svētku dienā nebija kopā ar jubilāru. Tāpat nekur līdzās nebija arī aktiera šķirtā sieva un visu trīs bērnu mamma Dženifera Gārnere.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Sava mīļotā vīrieša 49. dzimšanas dienā Dženifera Lopesa Losandželosā apmeklēja “Jennifer Klein Day of Indulgence” pasākumu.

Bena Afleka faniem, kas ļoti priecājas par sava elka atjaunotajām romantiskajām attiecībām ar bijušo mīlestību Dženiferu Lopesu, šķita ļoti savādi redzēt Afleku savā īpašajā dienā bez mīļotās sievietes līdzās. Vienīgais, ko šajā dienā dziedošā superzvaigzne publiskoja savā “Instagram” stāstu sadaļā, bija amizants selfijs, kurā viņa redzama viena pati. Šīs vēstījums ne tuvu nelīdzinājās tam, kādu viņa pirms dažām nedēļām publiskoja pati savā 52. dzimšanas dienā. Tajā netrūka norādes uz lielo mīlestību Benu Afleku.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Agrāk tika vēstīts, ka Dženifera Lopesa sarāvusi visas saiknes ar savu bijušo līgavaini Aleksu Rodrigesu, pat atsekojot viņa “Instagram” profilam. Viņa arī dzēsusi no savas lapas visas tās fotogrāfijas, kurās bija redzams Rodrigess.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon

Bens Afleks un Dženifera Gārnere ar bērniem 2015. gadā

Bens Afleks un Dženifera Gārnere apprecējās 2005. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu ...

gallery icon