foto: Juris Rozenbergs
FOTO: cilvēki laivās bauda Brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā notiekošo festivālu "Laivā"
Mūzika
2021. gada 15. augusts, 08:45

FOTO: cilvēki laivās bauda Brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā notiekošo festivālu "Laivā"

Jauns.lv / LETA

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā sestdien, 14. augustā, aizvadīts starpžanru festivāls "Laivā".

Festivālā uzstājās latviešu folkmetāla grupa "Skyforger" un apvienība "Dagamba", kas ir arī pasākuma organizatori un festivāla laikā tika atzīmēts grupas desmitais pastāvēšanas gads. Festivāla mākslinieku sastāvu papildināja dziedātāja Elza Rozentāle ar grupu "Bur mani" un grupa "Madara".

Festivāls "Laivā" Brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā 14. augustā aizvadīts starpžanru festivāls "Laivā".

gallery icon

Apmeklētāji uz festivālu bija aicināti ierasties gan ar laivām, motorlaivām, SUP dēļiem vai katamarāniem, gan arī izmantojot sabiedrisko transportu, personīgo auto vai velosipēdu, jo šogad festivālu varēja baudīt ne tikai atrodoties ezerā, bet arī uz sauszemes, pateicoties īpaši izveidotai 360 grādu skatuvei, uz kuras uzstājās mākslinieki.

Festivāla organizatori piedāvāja arī laivu nomu.

Ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus, personas, kuras nav vakcinējušās vai pārslimojušas Covid-19 infekciju, festivālu varēja apmeklēt, tikai izmantojot peldošo transportlīdzekli. Savukārt pārējiem festivālu bija iespējams baudīt, gan atrodoties uz sauszemes, gan ezerā.