Megana Mārkla 40. dzimšanas dienā

gallery icon
Slavenības
2021. gada 5. augusts, 14:35

Megana Mārkla nejauši parāda divus mēnešus vecās meitas fotogrāfiju

Jauns.lv

Savā 40. dzimšanas dienā Megana Mārkla padalījusies ar jaunu video vēstījumu, kas filmēts viņas greznajā darba kabinetā ģimenes savrupnamā Montesito.

Saseksas hercogienes faniem nemanīta nav palikusi neviena detaļa. Viņi ievērojuši, ka Meganas kaklu rotā ķēdīte ar kuloniem, kas veltīti divus gadus vecajam dēlam Ārčijam un divus mēnešus vecajai meitai Lilibetai. Megana rotaslietās to akcentējusi ar bērnu zodiaka zīmju palīdzību. Saseksas hercogienes un prinča Harija dēls Ārčijs dzimis Vērša (Taurus)  zīmē, bet meita Lilibeta – Dvīņu (Gemini).

foto: ddp/Ferrari Press / Vida Press
Meganas darba kabinets.

Taču tas vēl nav viss. Kadrā nonākusi arī šā gada jūnijā dzimušās meitas Lilibetas fotogrāfija. Tiesa, ierāmētais attēls, kas nolikts uz galda, atrodas tik tālu, ka video sižetā ir ļoti grūti saskatīt meitenītes seju. Taču iespējams noprast, ka fotogrāfijā redzams princis Harijs, kurš skūpsta jaundzimušo bērnu.

Uz galda atrodas arī Saseksas hercogu vecākā bērna, divus gadus vecā dēla Ārčija, fotogrāfija un trīs melnbaltas fotogrāfijas – vienā no kurām redzama pati Megana ar jaundzimušu mazuli uz rokām.

foto: ddp/Ferrari Press / Vida Press
Fotogrāfijas uz Meganas darba galda.

Fani ir sajūsmā par jaunāko video vēstījumu, jo Megana Mārkla un princis Harijs vēl līdz šim plašākai sabiedrībai nav parādījuši meitu. Arī dēlu Ārčiju, kurš jau ievērojami paaudzies, fani sen nebija redzējuši. Pēdējo reizi Saseksas hercogi dēlu parādīja viņa dzimšanas dienā šā gada maijā, un arī tad puisēns bija redzams tikai no mugurpuses.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon