Slavenības
2021. gada 15. jūlijs, 17:17

Irina Šaika atraidījusi Kanji Vestu

Jauns.lv

Par vienu no apspriestākajiem tematiem šovasar kļuva modeles Irinas Šaikas un repera Kanjes Vesta iespējamais romāns. Daudzi minēja, vai tiešām viņus vieno romantiskas attiecības.

Atklājies, ka runas par Irinas Šaikas un Kanjes Vesta romānu ir tikai fanu pieņēmumi. Patiesībā, ja attiecības arī sākušās, tās ļoti ātri beigušās. Amerikāņu prese raksta, ka abu savstarpējās attiecībās iezadzies atsalums pēc tam, kad 35 gadus vecā modele atteikusies doties mūziķim līdzi uz viņa koncertu Parīzē.

Irina Šaika un Kanje Vests ierodas Francijā, lai kopīgi nosvinētu repera dzimšanas dienu

gallery icon
9

“Irinai patīk Kanje, taču tikai kā draugs, viņa nevēlas ar viņu veidot attiecības,” norādījis kāds modeles paziņa. “Viņa nevēlas, lai visi domātu, ka abi satiekas, kā to pasniegtu presē. Ja viņa būtu piekritusi kopīgajam braucienam, viņa par iespējamām romantiskajām attiecībām medijos lasītu vēl mēnesi pēc tam.”

Irina Šaika ar meitu 2020. gada 15. martā

gallery icon
7

Bet tad rodas jautājums par kopīgām ballītēm un atgriešanos vienā lidmašīnā. Iepriekš izskanēja runas, ka pāris satuvinājies pēc tam, kad 44 gadus vecais Vests iesniedzis šķiršanās prasību no sievas Kimas Kardašjanas un atcerējies par agrākajām jūtām pret modeli, kuras it kā bijušas jau pēc 2010. gada. Tāpēc arī viņš uzaicinājis krievu izcelsmes modeli uz savu dzimšanas dienu Provansā.

Irina Šaika demonstrē jaunāko peldkostīmu modi

gallery icon
50

“Šo ballīti viņa apmeklēja kā draugs. Bez viņas tur bija vēl 50 cilvēku,” paskaidrojis kāds no Irinas Šaikas paziņām. “Šobrīd viņa nevēlas ne ar vienu saistīties un ir laimīga dzīvot pati sev.”

Tā modele Irina Šaika reklamē saulesbrilles

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzene, krievu modele Irina Šaika šādi reklamē dizaineres Lindas Farovas jaunākās kolekcijas saulesbrilles, kas maksā 585 eiro.

gallery icon
10