Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Vimbldonas tenisa turnīra finālu sievietēm

gallery icon
35
Slavenības
2021. gada 13. jūlijs, 14:22

Hercogienes Ketrīnas žests daudz pastāsta par viņas laulību

Jauns.lv

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa pastāstījusi, ka nedēļas nogalē novērotie Kembridžas hercogienes Ketrīnas žesti liecina par ļoti spēcīgām saitēm ar vīru un “paceļ attiecības pavisam jaunā līmenī”.

Ķermeņa valodas eksperte atzīmējusi, ka pēc desmit laulībā pavadītiem gadiem prinča Viljama un hercogiene Ketrīnas attiecības izskatās tik stipras kā nekad.

Aizvadītajā nedēļā Kembridžas hercogi redzēti apmeklējam vairākus pasākumus, kuru skaitā bija Vimbldonas tenisa turnīra finālspēle sievietēm sestdien un “Euro 2020” fināla mačs svētdien. Pāris izskatījās ļoti brīvi, kad viņi tērzēja un smējās karaliskajā ložā.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu princi Džordžu vēro "Euro 2020" finālu

gallery icon
9

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norādījusi, ka viņu žesti aizvadītās nedēļas nogalē liecinājuši par attiecību stiprumu un “pacēluši tās pavisam jaunā līmenī”, – raksta izdevums “The Mirror”.

Kādā no fotogrāfijām Viljams un Ketrīna, iespējams, dalās ar joku un hercogiene smejoties atliec galvu.

Izdevumam “Fabulous” eksperte Džeimsa par fotogrāfiju izteikusi sekojošus secinājumus: “Nav šaubu, ka te izskanējis joks, taču tā ir Keitas “pārspīlētā” reakcija, kas mudina domāt, ka viņa izmanto smieklus, lai dotu dažus flirta signālus.”

foto: Paul Marriott/Shutterstock/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna un princis Viljams.

“Keitas reakcija uz joku ir atgāzta galva, lai pasmietos. Šī pārspīlētā atbilde, kas izskatās pēc nekontrolētiem smiekliem, ir ļoti glaimojošs žests personai, kas izstāstījis joku.”

Kādā citā fotogrāfijā Viljams redzams aplaudējam sportistiem laukumā, taču viņš šajā brīdī skatās uz sievu.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams viesojas Edinburgā 2021. gada maijā

gallery icon
22

“Viņa rokas varbūt arī aplaudē spēlētājiem, taču viņa skatiens ir cieši piekalts sievai un galva pilnībā pagriezta viņas virzienā, bet plecu leņķis norāda uz vēlmi pēc tuvuma,” papildina Džūdija Džeimsa.

Reti foto. Princis Viljams un Ketrīna publiski apskaujas. 2012. gads

gallery icon
21

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27