foto: no "Instagram"
Aktierim Niklāvam Kurpniekam mīla ar Alvja Hermaņa jauno zvaigzni
Bono, Lolita un Niklāvs.
Slavenības
2021. gada 8. jūlijs, 05:27

Aktierim Niklāvam Kurpniekam mīla ar Alvja Hermaņa jauno zvaigzni

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks (28) jau vairākus mēnešus ir aizņemts vīrietis, raksta žurnāls "Kas Jauns". Viņam izveidojušās nopietnas attiecības ar Jaunā Rīgas teātra jauno aktrisi Lolitu Sīli.

Lai gan Niklāvs Kurpnieks pagaidām nav noskaņots stāstīt par jauno mīlestību, "Kas Jauns" rīcībā esošā informācija liecina, ka Dailes teātra aktieris un Latvijas Kultūras akadēmijas Jaunā Rīgas teātra kursa studente Lolita Sīle satuvinājušies pirms aptuveni pusgada. Iepazinušies kopīgā draugu lokā, nemaz nezinādami, ka ir viena aroda pārstāvji. Nu jau pirms kāda laika Kurpnieks un Sīle, ko plašāka publika iepazina kā talantīgu aktrisi režisora Alvja Hermaņa veidotajā daudzsēriju mākslas filmā "Aģentūra", esot uzsākuši kopdzīvi.

foto: no privātā arhīva

Aizvadītajā nedēļā aktieru pāris publiskoja pirmās kopbildes no ceļojuma Venēcijā, kurp devušies, līdzi ņemot arī Niklāva četrkājaino draugu – ungāru vižlas šķirnes suni Bono. Kurpnieks par Bono saimnieku kļuva aizvadītajā vasarā, pieņemot skaisto suni no ģimenes, kam vairs nav bijusi iespēja par viņu gādāt. Savukārt Niklāvs jau krietnu laiku bija alcis pēc četrkājaina drauga, jo vēlējies par kādu rūpēties.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!