Trakā pasaule
2021. gada 5. jūlijs, 09:33

"Es precēju kaķi maisā," - Elīna Didrihsone atklāti stāsta par kāzām un gultas priekiem

Jauns.lv

Pašmāju influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, viesojoties kanāla "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas", atklāja, kā iepazinās ar savu vīru Nauri - viņi viens otru pirmo reizi ieraudzīja kādā kristīgā nometnē, kad daiļavai bija vien 16 gadu.

"Viņš bija baigi liels cukuriņš, saldais zēns. Sākumā domāju, ka viņš man kā lauku meitenei neder, jo ir rīdzinieks, kaut arī nāk no Ventspils. Pagāja kāds laiks, un viņš man uzrakstīja draugiem.lv. Sākām sarakstīties, bet viņš mani čakarēja - uzraksta un pazūd. Nodomāju, ka viss, čau, taču pēdējā reizē, kad viņš man uzrakstīja, mēs tiešām satikāmies. Es teikšu godīgi - jau pirmajā randiņā uzreiz sapratām, ka tas būs uz ilgu laiku. Tas bija zelta mirklis, kad sapratu, ka šo cilvēku esmu satikusi tādā dzīves posmā, kad kā sieviete esmu gatava attiecībām. Tā arī bija, viņš pirmā pusgada laikā saskatīja manī tieši sievu, un mēs saderinājāmies," stāsta Didrihsone.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon
13

Viņi norunāja, ka līdz kāzām negulēs kopā un pat nemaigosies. Tas vīrietim deva tikai vēl lielāku azartu: "Viņš mani iepazina ļoti skaidri un tīri un bez tās gulēšanas kopā. Gultas prieki puisim aizmiglo prātu, un viņš redz tikai seksuālu būtni. Mēs gadu varējām viens uz otru skaidri skatīties un saprast, vai tiešām gribam viens otru precēt."

Elīna turpināja: "Es biju lūgusi par savu laulību un tiešām gribēju, lai viss ir pareizi. Es pie sevis domāju - vai es gribu šo svētību savā ģimenē vai tevi kaut kas cits saista ar šo cilvēku? Jo ar seksu viss nebeidzas. Teikšu godīgi - zinot mūsu darba grafiku un attiecības, sekss ir tikai kā plusiņš attiecībās, bet ne tas, kas veido attiecības."

Slavenība atzina, ka precējusi "kaķi maisā" un pirms kāzām nebija redzējusi savu līgavaini kailu. Abi neredzējās mēnesi pirms kāzām un tad tikās baznīcā: "Es teikšu godīgi - tas bija labākais lēmums. Es viņu pirmo reizi ieraudzīju baznīcā, un viņam pār vaigiem lija asaras. Tas bija tik svētīgi. Tie gultas prieki būs pēc tam visu dzīvi, nevajag satraukties."