Slavenības
2021. gada 21. jūnijs, 16:09

Zināms patiesais iemesls, kāpēc princis Harijs piekrita atklātajai intervijai televīzijā

Jauns.lv

Princis Harijs devis savu piekrišanu atklāsmju pilnajai intervijai ar Opru Vinfriju vien nepilnas 24 stundas pēc tam, kad viņam bija atņemti visi militārie tituli.

Princis Harijs militārā uniformā

gallery icon
41

Iepriekš tika uzskatīts, ka prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas dusmas izprovocējis prinča Čārlza teiktais, ka viņu dēlam Ārčijam nebūs prinča titula. Taču kāds Saseksas hercogu paziņa britu izdevumam “The Sun” norādījis: “Tieši pirms Opras intervijas notika neliels skandāls, taču tas nebija saistīts ar Ārčija titulu.”

“Tas bija zināms, un par to tika diskutēts jau kādu laiku.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

“Harijs un Megana bija ļoti dusmīgi pirms Opras intervijas, jo tikko bija parakstīta galīgā Megxit vienošanās, kas paredzēja, ka Harijs nevar paturēt savus militāros titulus.”

foto: ddp/AIex Todd / Avalon / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla intervijā Oprai Vinfrijai.

“Tieši tas padarīja viņu tik dusmīgu. Viņš ir ļoti emocionāls cilvēks, un militārie tituli viņam bija ļoti svarīgi, ņemot vērā, ka viņš savulaik dienēja.”

2020. gada martā Saseksas hercogi oficiāli beidza pildīt karaliskās ģimenes pienākumus un pārcēlās uz pastāvīgu dzīvi ASV.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Pēc gadu dotā apdomāšanās laika pāris lēmumu nemainīja un, parakstot galīgo vienošanos par aiziešanu no karaļnama, karaliene atņēma mazdēlam trīs viņam piešķirtos militāros titulus.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Runā, ka tieši tajā nedēļas nogalē, kad princim bija nule kā atņemti šie tituli, pāris parakstījis līgumu ar Opru Vinfriju par intervijas sniegšanu televīzijā. Savukārt tā notika vien dažas dienas pēc noslēgtās vienošanās.

Harijs un Megana intervijā vainoja karalisko ģimeni rasismā un vienaldzībā pret garīgajām problēmām.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Šī versija par iemesliem, kāpēc Harijs piekritis intervijai, izskanējusi īsi pirms tam, kad viņam plānots doties uz Lielbritāniju, lai kopā ar brāli princi Viljamu Kensingtonas pilī atklātu mammai – princesei Diānai – veltītu skulptūru. Šā gada 1. jūlijā Velsas princese atzīmētu savu 60. dzimšanas dienu.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52