Slavenības
2021. gada 4. jūnijs, 06:55

"Visi zināja, ka esmu Duglasa sieva," - Ketrīna Zeta-Džounsa pastāsta, kā vīra vārds paglābis no vardarbības

Jauns.lv

51 gadus vecā divu "Oskara" balvu laureāte Ketrīna Zeta-Džounsa pastāstījusi, par ko ir visvairāk pateicīga savam vīram – leģendārajam aktierim Maiklam Duglasam. Atšķirībā no daudzām kolēģēm, šausmu stāsti par aktrises karjeras aizkulisēm šo daiļo bruneti “apgājuši ar līkumu”.

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass attālināti rīkotajā “Zelta globusu 2021” ceremonijas vakarā

gallery icon

Jau 21 gadu vīrs un sieva ir laimīgi kopā, un viņu mīlestība nebūt ar gadiem nemazinās. Ketrīna un Maikls uz visiem sarkanā paklāja pasākumiem cenšas doties kopā, bet no darba brīvajā laikā audzina dēlu un meitu.

Intervijā “RadioTimes” Ketrīna Zeta-Džounsa pastāstījusi par ģimenes dzīvi kopā ar Maiklu Duglasu, un pie viena atklājusi, par ko ir visvairāk pateicīga savam vīram. Kā izrādās, Ketrīna ir viena no nedaudzām aktrisēm, kuras karjeru neaizēno uzmākšanās mēģinājumi vai pat izvarošanas gadījumi no kino industrijas visvareno puses.

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon

Ketrīna par to esot pateicību parādā Maiklam – režisori ne tikai baidījušies iekārot precētu sievieti, bet daži pat sākuši nervozēt, tikai ieraugot tolaik stalto aktieri.

foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press

“Es biju ļoti jauna, kad sāku filmēties. Jaunībā apmeklēju daudzas noklausīšanās, bet ne reizi nesaņēmu nepiedienīgu piedāvājumu ne no viena režisora. Vēlāk es pārcēlos uz Holivudu, kur tūlīt pat satiku Maiklu. Visi zināja, ka esmu Duglasa sieva,” atceras aktrise.

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon

Zeta-Džounsa neizslēdz: viņa būtu varējusi iedzīvoties psiholoģiskā traumā, tāpat kā citas aktrises. Vīrs viņai kļuvis par īstu glābiņu, viņš bijis kā mūris, aiz kura vienmēr justies droši.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa „Movies For Grownups Awards” ceremonijā

gallery icon

“Ja ne viņš, es pat nezinu, kas notiktu. Neizslēdzu, ka arī bez Maikla nekas nebūtu noticis, taču esošajā situācijā es noteikti biju mazāk ievainojama,” Ketrīnas Zetas-Džounsas vārdus citē “ETCanada”.

Viena no pasaules skaistākajām sievietēm Ketrīna Zeta-Džonsa pasākumā Londonā

gallery icon