Slavenības
2021. gada 25. maijs, 06:01

Lady Gaga atklāj, ka 19 gadu vecumā palikusi stāvoklī. Viņu izvarojis sabiedrībā zināms cilvēks

Jauns.lv

35 gadus vecā Lady Gaga atklāti pastāstījusi par seksuālās vardarbības pieredzi. Popzvaigznei bijis 19 gadu, kad viņu izvarojis mūzikas producents (vārdu dziedātāja neatklāja) un viņa palikusi stāvoklī.

Par šo sāpīgo un traumējošo pieredzi viņa pastāstījusi prinča Harija un Opras Vinfrijas kopīgi veidotajā piecu sēriju dokumentālajā filmā “Es, kuru jūs neredzat” (“The Me You Can’t See”), kas veltīta garīgajām problēmām. “Man bija 19 gadu un es strādāju šovbiznesa industrijā. Producents man teica – ‘Novelc savas drēbes’. Es viņam atteicu. Es aizgāju un viņš man pateica, ka sadedzinās visus manus ierakstus. Viņš neapstājās. Viņš nepārstāja man pieprasīt izdarīt to, un es burtiski sastingu. Es neatceros, kas notika tālāk,” atklāj Lady Gaga.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon

Dziedātāja atceras, ka sākumā sajutusi stirpas sāpes, bet pēc tam iestājies absolūts nejutīgums. Notikušā rezultātā Lady Gaga piedzīvojusi nervu sabrukumu un ieslīgusi depresijā. Dažus gadus vēlāk dziedātāja hospitalizēta un klīnikā viņa saņēmusi psihiatrisko aprūpi. “Es slimoju vairākas nedēļas. Tad es sapratu, ka tās ir tādas pašas sāpes, kādas piedzīvoju, kad vīrietis, kurš mani izvaroja, pameta mani esam stāvoklī. Mani mocīja nelabums un vemšana,” stāsta Lady Gaga.

Lady Gaga 2019. gada "Oskaru" ceremonijā

Lady Gaga 2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

Dziedātāja atzinusies, ka pēc izvarošanas šis producents ieslēdzis viņu ierakstu studijā, kur turējis vairākus mēnešus un pret viņu izturējies nežēlīgi.

Lady Gaga „Grammy 2019” balvu vakarā

gallery icon

Lady Gaga piebilda, ka nolēmusi nekad neatklāt šī producenta vārdu, jo nevēlas jebkad vairs ar viņu satikties aci pret aci. Tas būtu nepieciešams, ja uzsāktu izmeklēšanu vai tiesu.

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon

Popzvaigzne šajā sarunā arīdzan atzinusi, ka bijis laiks, kad viņa apzināti nodarījusi sev fiziskas sāpes. Pēc dziedātājas teiktā, viņai bijuši nepieciešami trīs gadi, lai atrastu veidus, kā tikt galā ar saviem iekšējiem dēmoniem. Lady Gaga aizvien turpina sevis dziedināšanas ceļu un piestrādā pie sava psihoemocionāla stāvokļa.

Lady Gaga balvu ceremonijā „Sievietes Holivudā”

gallery icon