foto: AP/Scanpix
Putina bijusī sieva iesūdzējusi tiesā "Burger King"
Ludmila Putina.
Slavenības
2021. gada 13. maijs, 13:32

Putina bijusī sieva iesūdzējusi tiesā "Burger King"

Jauns.lv

Kompānija "Meridiāna", kas pēc krievu mediju versijas pieder bijušajai Krievijas pirmajai dāmai Ludmilai, vērsusies tiesā pret SIA "Burger Rus".

Vēršanās tiesā notikusi parādu dēļ, kurus SIA un vēl divi uzņēmumi nav atgriezušas firmai "Meridiāna", ziņo izdevums "Sobesednik.ru". Lielākais no parādiem ir 61 tūkstotis eiro.

Zināms, ka SIA "Burger Rus" atrodas "Burger King" tīklā Krievijā, bet parāds radies sakarā ar telpu apakšnomas neizmaksāšanu.

Saskaņā ar izdevuma rīcībā esošo informāciju, līgums starp "Meridiāna" un SIA noslēgts pirms septiņiem gadiem. Vēl divas prasības iesniegtas tiesā pret japāņu restorānu "Babi Sabi" par 5555 eiro un SIA "Galerija Aleks" par 12 tūkstošiem 222 eiro.

Mediji noskaidrojuši, ka Putina bijušajai sievai pieder 99% no SIA "Meridiāna", kas specializējas nekustamo īpašumu pārvaldīšanā. Pērn uzņēmuma peļņa bija 145 tūkstoši 555 eiro.

Tāpat zināms, ka Putina bijusī sieva dzīvo Maskavā, atkal ir apprecējusies un nomainījusi uzvārdu. Ludmila līdz 2013.gadam bija precējusies ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Viņu laulība ilga gandrīz trīsdesmit gadus.

Dažus gadus pēc šķiršanās Ludmila Putina kļuva par starpreģionālās komunikācijas attīstības centra vadītāja Artūra Očeretno sievu.