foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Zināms, kādu vārdu aktieris Lepers devis savai meitai
Rihards Lepers.
Slavenības
2021. gada 11. maijs, 07:33

Zināms, kādu vārdu aktieris Lepers devis savai meitai

Jauns.lv

23. aprīlī par vecākiem pirmajai kopīgajai atvasei kļuva aktieris Rihards Lepers un viņa sieva Krista Paula Lepere. Pirmdzimtā meita pasaulē nākusi Bulduru slimnīcā Jūrmalā, un vārdu atvasei izvēlējies tētis. Mazuli sauc par Odriju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rihards portālam Jauns.lv atklāja, ka dzemdībās nav piedalījies, taču pauž prieku un pateicību par to, ka ar meitiņu ir kopā jau kopš viņas dzīves pirmās minūtes. Tētis bijis pirmais, kam mazulīte ielikta rokās pēc nabassaites pārgriešanas. “Esam neizsakāmi pateicīgi Jūrmalas Bulduru slimnīcas Dzemdību nodaļas personālam – par brīnišķīgo attieksmi un par patiesajām rūpēm par mums,” uzsver aktieris.

Rihards stāsta, ka neizskaidrojamu iemeslu dēļ viņš jau vairāk nekā pirms desmit gadiem domājis – ja kādudien kļūs par tēvu meitai, tad viņu sauks par Odriju. Riharda izvēle patikusi arī sievai Kristai.

“Esmu tiešām laimīgs, kļūstot par tēti. Šī sajūta, šī laime nav salīdzināma ne ar ko citu,” saka Rihards Lepers.

Laulības ostā aktieris iestūrēja pērn pēc divu gadu ilgām attiecībām. "Esmu kļuvis tikai laimīgāks, ka nu mums ir arī ģimenes statuss. Tagad esmu kopā ar sievieti, kuru esmu meklējis daudzus gadus," tā iepriekš žurnālam "Kas Jauns" bilda Lepers. Savu mīļoto Kristu Paulu viņš bildināja aktīvās atpūtas laikā, kad abi supoja saulrieta laikā.