TV
2021. gada 10. maijs, 18:55

VIDEO: Ilona Balode-Ūdre iepazīstina ar ģimenes ikdienu Bolderājas pusē

Jauns.lv

Pagājušā gada beigās Baložu-Ūdru ģimene no Ventspils, kur bija dzīvojuši beidzamos pāris gadus, pārcēlās uz galvaspilsētu un nu atkal sevi sauc par rīdziniekiem. Taču kā viņiem klājas jaunajās mājās? Kā rit viņu ikdiena dzīvoklīti Bolderājas pusē?

To Ilona Balode-Ūdre atklās, otrdienas vakarā viesojoties "STV Pirmā!” sarunu šovā "Kad viņas satiekas". Taču, pirms tikties ar šova vadītājām raidījuma studijā, Dagmāra Legante-Celmiņa būs devusies viesos pie Ilonas uz viņas jaunajām mājām, lai satiktu dzīves rūdījumu guvušo sievieti, viņas viru Ūdrīti, kā arī mazo Bārtu.

“Taisu ēst, mazgāju grīdas, vācu lego. Tad pa vidam kaut ko mēģinu izdarīt ar mūziku, uzrakstīt kādu dziesmas tekstu. Trīs vakarus nedēļā tieku uz treniņiem – tā ir mana izklaide, bet sestdienās man ir skaipā ķīniešu valoda – tā es atpūšos," enerģijas pilna saka Ilona Balode-Ūdre. Tāpat viņa aktīvi muzicē un raksta dziesmas ierakstu studijā, bet jau drīzumā dienas gaismu ieraudzīs Ilonas jaunā grāmata.

Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes līkloču pilnā dzīve

gallery icon
26

Taču vēlāk, jau viesojoties “Kad viņas satiekas” studijā, viņa pastāstīs ne tikai to, kā iepazinās ar Rolandu Ūdri un to, cik ļoti novērtē kopā būšanu ar savu ģimeni, bet arī ļaus ielūkoties savā ikdienā, atklājot, kā veidojas Bārta un Rolanda attiecības un ka tieši mazais dēlēns ir tas, kas dod spēku pārvarēt pašus grūtākos dzīves brīžus.

Balode un Ūdris "Zelta mikrofona" balvu pasniegšanas ceremonijā

Ilona Balode-Ūdre un Rolands Ūdris-Balodis ar dēlu Bārtu "Zelta mikrofona" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
13

Visu sarunu šovu “Kad viņas satiekas” skaties otrdien, 11. maijā, plkst. 21:35, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”.