foto: Instagram
Karantīna nežēlo: Vils Smits pārsteidz fanus ar "alus vēderiņu"
Aktieris Vils Smits savas mājas pagalmā.
Slavenības
2021. gada 7. maijs, 06:01

Karantīna nežēlo: Vils Smits pārsteidz fanus ar "alus vēderiņu"

Jauns.lv

Franšīzes "Vīri melnā" zvaigzne Vils Smits savā "Instagram" kontā padalījies ar "godīgu" fotogrāfiju, un šis attēls pārsteidzis aktiera fanus.

“Būšu ar jums godīgs – esmu vissliktākajā formā savā dzīvē!” – tā aktieris Vils Smits pierakstījis komentārā pie fotogrāfijas, kurā redzams savas mājas pagalmā, ģērbies šortos un sporta jakā ar vaļēju rāvējslēdzēju. Reljefas vēderpresītes un atlētiskas figūras vietā aģenta Džeja atveidotājs ar sev raksturīgu humoru un ironijas devu nodemonstrējis faniem savu “alus vēderiņu”.

Aktieris ir jaušami pieņēmies svarā, un paši dedzīgākie aktiera fani tajā vaino karantīnu, kas tik negatīvi ietekmējusi viņu mīluļa figūru. Tajā pašā laikā daļa fanu uzskata, ka nedaudz klāt nākušā svara it nemaz nebojā aktieri.

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon
18

“Tu esi Vils Smits! Tu vari būt jebkādā formā, kādā vien vēlies”, “Es te neredzu nekā šausmīga”, “Šis ir vispārsteidzošākais ieraksts sociālajos tīklos to pastāvēšanas vēsturē”, “Tev ir 52 gadi. Un tu izskaties lieliski”, “Nepārdzīvo, draugs, es arī esmu apaļīgs” – tā Vilu Smitu atbalstījuši viņa talanta cienītāji.

Vils Smits ar sievu un meitu pludmalē

Aktieris Vils Smits ar sievu Džadu Pinketu Smitu un meitu Vilovu pludmalē.

gallery icon
21