Slavenības
2021. gada 22. aprīlis, 06:15

Agnese Zeltiņa izpārdod savu garderobi

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa (49) nolēmusi atvadīties no lielas daļas savu tērpu un ar sociālo tīklu palīdzību izveidojusi īstu izpārdošanu, kurā atrāda teju visu līdzšinējo garderobi.

Agnese Zeltiņa allaž bijusi viena no apjūsmotākajām latviešu slavenībām sava izskata un lieliskās gaumes izjūtas dēļ. Tāpat viņa savulaik nereti dēvēta par pašmāju stilīgāko aktrisi.

Agnese Zeltiņa mirdz kinofestivāla „Baltijas pērle” atklāšanā

gallery icon
15

Agnese arī pati uzsvērusi, ka stils viņai svarīgs. “Es, neapšaubāmi, piedomāju pie tā, kā izskatos. Man ļoti patīk monotoni toņi. Gandrīz nekad nevelku apģērbu ar apdruku jeb printiem. Ja ko tādu uzvelku, tad tās ir rūtis vai ziedi. Man apģērbā tīk vienkāršas, tīras krāsas – melns, pelēks, bēšs, balts, tumši zils un sarkans. Patīk ļoti askētiski griezumi, maz pogu, kabatu. Patīk, ka visi silueti apģērbā ir brīvi. Mani stila knifi ir tīras līnijas, laba auduma kvalitāte un augstas kvalitātes aksesuāri. Vienmēr esmu domājusi, ka, piemēram, kleita var būt vienalga kāda, bet, ja tai klāt būs labas kurpes, laba soma, labas brilles, auskari, lakatiņš vai šalle, tad sieviete izskatīsies nevainojami,” savulaik savu stilu raksturoja Zeltiņa.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", nu viņa izveidojusi "Instagram" kontu "dresstoimpressaz", kurā fotogrāfijām pievienojusi aprakstu gan par apģērba zīmolu, gan izmēru, gan to, cik reižu konkrētais apģērba gabals bijis lietots.

Lielākoties aktrise savus tērpus valkājusi vien dažas reizes. Tāpat Zeltiņa izklāstījusi, kur konkrēto apģērbu iegādājusies vai ar to izgājusi. Cenas tērpiem var noskaidrot, tikai sazinoties ar Zeltiņu privāti.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!