Slavenības
2021. gada 21. aprīlis, 13:13

Karaļnama eksperte domā, ka Harija un Meganas laulība nebūs mūžīga

Jauns.lv

Prinča Harija un Meganas Mārklas vārdi nepamet ziņu pirmās lappuses jau kopš brīža, kad viņi sāka satikties. Pat atkāpšanās no karalisko pienākumu pildīšanas tikai vairojusi interesi par Saseksas hercogu pāri. Atklāsme par zaudētu bērniņu un paziņojums par ģimenes pieaugumu pēc ilgajiem 2020. gada karantīnas mēnešiem Harija un Meganas vārdus no jauna atgrieza ziņu virsrakstos. Tam 7. martā sekoja skandalozi vērtētā intervija Oprai Vinfrijai, par kuru diskusijas aizvien nerimstas. Taču kādai no karaļnama ekspertēm ir savs viedoklis par šī pāra laulību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Pēc Edinburgas hercoga prinča Filipa došanās mūžībā daudzi prātoja, vai Saseksas hercogs un hercogiene mēros ceļu uz Angliju, lai apmeklētu bēres. Harijs, ne mirkli nevilcinoties nolēma, doties uz dzimteni (kur ģimene gan viņu uzņēmusi visnotaļ vēsi), bet pēdējos grūtniecības mēnešos esošā Megana pēc ārstu ieteikuma palika mājās Losandželosā.

Kamēr Harijs Anglijā ievēro pašizolāciju Frogmoras kotedžā (kas ir karalienes kāzu dāvana) un, iespējams, cenšas sakārtot saspringtās attiecības ar ģimeni, ko viņa un sievas intervija tikai vairojusi, karaļnama eksperte izteikusi savas domas par prinča laulību. Saskaņā ar portāla "PageSix" rīcībā esošo informāciju, karaļnama biogrāfe lēdija Kolina Kempbela uzskata, ka Harija un Meganas laulībai nebūs lemts ilgs mūžs. Lūk, kāpēc.

Lēdija Kolina Kempbela

gallery icon
28

Princis Harijs ir kā “slazdā”, apgalvo eksperte

Lēdija Kolina Kempbela portālam "PageSix" izteikusies, ka, viņasprāt, prinča Harija un Meganas Mārklas laulība nebūs mūžīga. Viņa norādījusi, ka Megana dzīvo “tālu no realitātes”, kā arī paskaidrojusi, ka pāra lēmums sniegt interviju Oprai Vinfrijai atstājis neizdzēšamu traipu uz Meganas reputāciju Lielbritānijā. Kāds ir galvenais iemels, kāpēc lēdija Kempbela domā, ka Harija un Meganas laulība nebūs noturīga? Melīgās informācijas dēļ, kuru Megana klāstīja intervijā.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

“Šī maldinošā sieviete stāstīja nepatiesību. Viņa nespēja turēt muti ciet. Zinot, ka dažus apgalvojumus nav iespējams iemiesot realitātē, Harijs visam piekrita. Viņš zināja, ka tie nav patiesi,” portālam "PageSix" norāda lēdija Kempbela. Viņa uzskata, ka Harijs Amerikas Savienotajās Valstīs kopā ar sievu dzīvo kā “slazdā”, “sabiedriskā īpašumā” kopā ar tūlīt jau diviem bērniem. Kempbela uzskata – pat ja Harijs kādudien velēsies atgriezties pie ģimenes, tas nebūs viegli. Kaut arī “Londona būtu pieklājīga” un izturētos pret Hariju “ar cieņu”, Kempbela ir pārliecināta, ka “institūcija” pret viņu “izturēsies kā pret izstumto”. Ja karaļnama ekspertei izrādīsies taisnība un Harijs ar Meganu nolems šķirties, hercogam priekšā varētu būt garš un sarežģīts atgriešanās ceļš pie ģimenes.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5

Meganu un Hariju vieno ciešas saites

Neraugoties uz lēdijas Kolinas Kempbelas ne pārāk spožajām prognozēm, ko viņa paudusi portālam "PageSix", Megana Mārkla un princis Harijs atstāj ļoti mīloša pāra, kuru vieno ārkārtīgi ciešas saites, iespaidu. Lai gan Megana nedevās līdzi Harijam uz viņa vectētiņa bērēm, viņa parūpējās, lai vīrs sajustu viņas cieņu pret princi Filipu.

Tuvākie Vindzoras pilī atvadās no prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
80

Pāris bēru ceremonijai bija pasūtījis īpašu vainagu, par ko sīkāk stāsta izdevums “Us Weekly”. Vainags darināts, izmantojot īpašus ziedus, kas simbolizē Edinburgas hercoga dažādus dzīves posmus. Vainagā, piemēram, iekļauts Grieķijas nacionālais zieds, šādi atgādinot par valsti, kurā princis Filips nācis pasaulē.

Princis Harijs ar vectēvu princi Filipu

gallery icon
23

Megana parūpējās par vainaga personalizēšanu, pievienojot tam arī ar roku rakstītu zīmīti. Slavenību žurnāls zina teikt, ka Megana vērojusi prinča Filipa bēru ceremoniju tiešsaistē no savām mājām Montesito, bet viņas pārdomātā rīcība, visticamāk, nav palikusi neievērota.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Citas pazīmes, kas liecina, ka Megana un Harijs saprotas lieliski, parādījās iepriekš jau pieminētās Opras Vinfrijas intervijas laikā. Pāris radīja iespaidu, ka ir “uz viena viļņa”. Harijs nespēja slēpt savu saviļņojumu, ka abiem ar sievu ir gaidāma meitiņa. Pat tas, kā pāris atklāja gaidāmā bērna dzimumu, bija jauki un piemīlīgi, jo abi “rotaļīgi pastrīdējās” – kā to raksturo telekanāls CBS – par to, kurš šo jaunumu atklās publiski. Nudien nerodas iespaids, ka šajā ģimenē būtu nesaskaņas, bet, protams, to rādīs tikai laiks.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12