Kristīne Belicka strādā veikalā

Aktrise Kristīne Belicka pandēmijas laikā sākusi strādāt veikalā "Sky".

gallery icon
13
Slavenības
2021. gada 20. aprīlis, 05:35

"Viens no iemesliem bija atalgojums," - aktrise Kristīne Belicka aizgājusi no kasieres darba

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušā gada rudenī kādreizējā Dailes teātra aktrise Kristīne Belicka (35) pandēmijas laikā iekārtojās darbā par kasieri veikalā, taču pēc dažiem mēnešiem šo darbavietu atstāja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise strādāja Krasta ielas veikalā "Sky". “Sāku lūkoties pēc darba. Biju jau mazliet izmisusi, jo nekādas atbildes pēc manis nosūtītajiem darba pieteikumiem nesaņēmu. Biju pieteikusies pat uz apkopējas darbu… Cilvēki, saņemot manu CV, domāja, ka es viņus “nesu cauri”, ka tas ir kaut kāds joks. Savukārt šajā veikalā, kur strādāju, kad mani ņēma darbā, jautāja, kāds ir iemesls, ka tā krasi vēlos mainīt nodarbošanos. Es atbildēju, ka teātra, kino projektu nav, bet darbs ir vajadzīgs,” žurnālam "Kas Jauns", tolaik nupat uzsākusi darbu veikalā, pastāstīja Kristīne.

Nu aktrise jau kādu laiku veikalā nav sastopama, un "Kas Jauns" atklāj – nolēmusi spēkus izmēģināt citā sfērā. Taču pagaidām par jauno nodarbošanos neko plašāk stāstīt nevēlas. “Viens no iemesliem atstāt kasieres darbu veikalā bija atalgojums. Minimālā alga Latvijā… Tomēr par šādu naudu ilgtermiņā īsti dzīvot nav iespējams,” tā talantīgā aktrise.

Kristīne Belicka un viņas tetovējumi

Aktrise Kristīne Belicka fotosesijā žurnālam "Kas Jauns" 2020. gada vasarā.

gallery icon
30

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!