TV
2021. gada 15. aprīlis, 18:40

Šovam "Balss maskā" pievienojas Vakara Zvaigzne

Jauns.lv

Negaidītu pavērsienu piedzīvojis muzikālais šovs "Balss maskā", kas katru svētdienas vakaru skatāms kanālā TV3 un televīzijā "Go3".

Sākot no šīs svētdienas līdz pat finālam, detektīviem nāksies atmaskot divas maskas – esošo šova dalībnieku un jauno masku Vakara Zvaigzni, zem kuras slēpsies kāds pazīstams mūziķis.

"Balss maskā" jauna maska - Vakara Zvaigzne

TV šovā "Balss maskā" jauna maska - Vakara Zvaigzne.

gallery icon
15

Tuvojoties šova "Balss maskā" finālam, kas tiks aizvadīts 9. maijā, līdztekus jau esošajām maskām, kas turpina dalību šovā - Baltais Vilks, Saules Meita, Zebra, Fēnikss, Taurenis un Planēta -, skatītājus ik svētdienas vakaru sagaidīs jauns pārsteigums. Tā būs neparasta un līdz šim vēl neredzēta maska Vakara Zvaigzne, zem kuras šajā un turpmākajos trīs raidījumos slēpsies kāds Latvijā pazīstams mūziķis, izpildot sev neierastu vai ierastu repertuāru.

“Vakara Zvaigzne šovu padarīs vēl intriģējošāku un aizraujošāku – tagad skatītājiem vakara laikā nāksies vēl vairāk palauzīt galvu, atminot divas maskas. Turklāt viesa maska būs jāatmin vien pēc dažiem pavedieniem un muzikālā priekšnesuma. Jau šo svētdien raidījumā Vakara Zvaigzne izpildīs leģendārās dziedātājas Tīnas Tērneres superhitu “Simply the Best”,” vairāk par jaunumiem stāsta šova producente Ilze Jansone.