Slavenības
2021. gada 15. aprīlis, 17:49

Zināms patiesais iemesls, kāpēc Megana Mārkla neieradīsies uz prinča Filipa bērēm. Un tā nav grūtniecība

Jauns.lv

Jau aizvadītās nedēļas nogalē princis Harijs ar steidzamu reisu no Losandželosas ieradās Londonā, lai ievērotu valstī noteiktās karantīnas prasības un vēlāk personīgi apmeklētu vectēva prinča Filipa bēres. Kā zināms, Edinburgas hercogs mūžībā devās aizvadītajā piektdienā – 9. aprīlī. Lielbritānijas galvaspilsētā princis ieradās bez savas sievas Meganas Mārklas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: MEGA / Vida Press
Megana atrāda dēlu Ārčiju viņa vecvecmāmiņai un vecvectētiņam.

Kā oficiālais iemesls, kāpēc Megana Mārkla nemēroja ceļu uz Londonu, minēti medicīniski apsvērumi. Pēc ārvalstu mediju teiktā ārsti aizlieguši Saseksas hercogienei pēdējos grūtniecības mēnešos doties tik garā pārlidojumā, jo tas varētu kaitēt kā māmiņai, tā bērnam.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Savukārt kāds Meganai tuvs, bet vārdā nenosaukts paziņa, portālam "DailyMail.com" norādījis, ka hercogiene izvelējusies palikt Kalifornijā, jo šādā reizē “nevēlas būt uzmanības centrā”. Ierodoties Londonā, Megana baidījusies kļūt par galveno personu, par kuru rakstītu ziņās, jo sabiedrībā aizvien nerimstas diskusijas par skandalozo interviju, kuru viņa sniedza Oprai Vinfrijai.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Meganas draugi uzsver, ka Saseksas hercogienei ar princi Filipu vienmēr bijusi “īpaša saikne, un viņa viņu dievinājusi”, un neapšaubāmi uzskatītu par godu atvadīties no viņa. Taču par Meganas došanos uz Lielbritāniju iebildusi pat viņas mamma Dorija Reglenda, kura kategoriski aizliedz meitai lidot grūtniecības laikā, un mamma šajā jautājumā ir “nepielūdzama”.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Megana esot dievinājusi vīra vectēvu princi Filipu.

Tajā pašā laikā Megana ar vieglu sirdi palaidusi vīru pie saviem karaliskajiem radiem, norādot, ka Harijam šī ir arī lieliska izdevības sakārtot attiecības ar brāli princi Viljamu un tēvu princi Čārlzu. “Viņai pašai tāpēc nav obligāti tur būt,” norādījis paziņa.

Princis Harijs ar vectēvu princi Filipu

gallery icon
23

Runā, ka Harijam ir ieplānota virkne privātu tikšanos ar radiniekiem. Iespējams, viņš tomēr pacentīsies salīgt mieru ar visiem un atvainosies par skarbajiem publiskajiem paziņojumiem.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12