Trakā pasaule
2021. gada 5. aprīlis, 06:12

Aplūkojot kaimiņu mājas pārdošanas sludinājuma fotogrāfijas, saimnieks nejauši pamana savu kaķi

Jauns.lv

Brits uzzināja, kas ir īsta nodevība. Pētot kaimiņu mājas sludinājumu, vīrietis sastapās ar kompromitējošu sava mīluļa fotogrāfiju.

Londonas iedzīvotājs Maikls Hubenks strādā par ārstu, bet tas nenozīmē, ka viņam ir sveša vienkārša cilvēka izklaide. Kad viņš uzzināja, ka kaimiņi pārdod māju, vīrietis nekavējoties devās uz nekustamā īpašuma vietni "Zoopla" un sāka pētīt, kā noritējusi dzīve pāri ielai esošajā vasarnīcā. Un, ne velti – brits pamanīja sava kaķa šausminošāko noslēpumu. Izrādījās, ka dzīvniekam nav nekas pret pagulēt svešā gultā.

"Kaimiņi tikko izlika māju pārdošanai. Nespēju pretoties kārdinājumam aplūkot to "Zoopla". Tas ir mūsu sasodītais kaķis!" komentēja dzīvnieka saimnieks generoom.

foto: Twitter
Redzams, ka kaķis jūtas kā mājās.

Maikls uzreiz nepamanīja, ka viņa mīlulis ir nodevējs. Kadrs no nozieguma vietas bija tikai kā trīspadsmitais no sludinājumā pieejamajām 14 fotogrāfijām. Fotoattēlā redzams, ka rudais kaķis laiski izstiepies gultā, kas pārklāta ar violetu segu. Spriežot pēc tā, cik brīvi kaķis jūtas mājās, uzreiz ir skaidrs – viņš šeit ir biežs viesis.

Kad Maikls savā "Twitter" kontā publicēja fotogrāfiju no "Zoopla" portāla, viņa tvīts ļoti ātri kļuva populārs, ko novērtējuši vairāk nekā 170 tūkstoši soctīkla lietotāju.

Komentāros cilvēki norāda, ka neuzticība mājdzīvniekiem nav nekas neparasts. Vairāki cilvēki dalījušies ar saviem piedzīvojumu stāstiem, vēsta "Lad Bible".

foto: Twitter

"Lieliski...tas ir mans kaķis, bet šīs nav manas mājas," komentēja gettheshotsin.

foto: Twitter

"Pie manis nāk viens tāds. Viņš ir apsēsts ar manu suni un bieži vien ar varu ielaužas mājā. Uz ārdurvīm redzamas vairākas nagu švīkas," stāsta moparoyal.

Tēmas