foto: Publicitātes
Tas nu būs hits! Jaunu kopīgu dziesmu sacerējuši "Prāta vētra", Dons un Intars Busulis
Mūzika
2021. gada 30. marts, 04:44

Tas nu būs hits! Jaunu kopīgu dziesmu sacerējuši "Prāta vētra", Dons un Intars Busulis

Jauns.lv

Marta priekšpēdējā dienā klausītāju vērtējumam savu jauno dziesmu "Piedošana" nodod pašmāju mūzikas zvaigznes Dons, Intars Busulis un "Prāta vētra".

"Paldies Artūram par iniciatīvu", saka Intars, pateicoties mūziķim Donam, īstajā vārdā Artūram Šingirejam. "Prieks un gods dziedāt šādā sastāvā. Citējot manu mīļoto meiteni, spēcīga ir gan dziesma, gan pats fakts, ka visi esam satikušies kopīgā skaņdarbā."

"Interesanti, ka dziesma faktiski tapa jau pirms gada, bet pandēmija darīja savu un sapratām, ka dziesmas izdošana uz laiku jāpārceļ", nosaka "Prāta vētras" vokālists Renārs Kaupers.

Dziesmu sarakstījuši visi puiši paši, un viņi saka lielu paldies tiem, kas palīdzēja šim ierakstam tapt. "Piedošana ir māksla, kuru mēs mācāmies visu dzīvi. Reizēm šķiet, ka nupat jau būsim iemācījušies, bet nāk jauni pārbaudījumi un atkal jāsāk viss no jauna," rezumē Dons.

Dziesmas teksta video veidojis baltkrievu mākslinieks Vasilijs Ļihtorovičs. Ieraksts tapis DJ Rudd ierakstu studijā "Full Clip", producents Kims  Vennerstrēms, izdevējs "Dons Music", "DeBusul MUSIC", "Brainstorm Records Company".

"Prāta vētras" koncerts Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē savu "Skārda bungu tūri" ar koncertu Rīgā 60 000 skatītājiem noslēdza pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra"

gallery icon
231