Slavenības
2021. gada 30. marts, 06:43

Nevēlas dzīvot līdzās hercogiem? Harija un Meganas kaimiņš pārdod savu māju

Jauns.lv

Aizvadītā gada jūnijā Megana Mārkla un princis Harijs pārcēlās no īrētās mājas Malibu uz paši savām mājām Montesito, Kalifornijā. Kopš Saseksas hercogu ievākšanās 14,6 miljonu vērtajās jaunajās mājās šajā reģionā novērots straujš nekustamā īpašuma pārdošanas apjoms. Holivudas bagātie un ietekmīgie, šķiet, nevēlas dzīvot kaimiņos bijušajam britu karaliskajam pārim.

Nelielas pastaigas attālumā no Saseksas hercogu greznā savrupnama atrodas aktierim Robam Lovam savulaik piederējušais īpašums. Saskaņā ar finanšu žurnāla “Forbes” rīcībā esošo informāciju šī māja atkal nonākusi nekustamo īpašumu tirgū un par to tiek prasīti 22,5 miljoni ASV dolāru.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Kompānija “Coldwell Banker Global Luxury Property” norādījuši, ka šajā pārdošanai izliktajā mājā ir septiņas vannasistabas un 13 guļamistabas, bet kopējā zemes platība sasniedz 5,5 akrus (2,2 hektāri).

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon

Nekustamo īpašumu aģentūras speciālists Timotijs Di Prizito māju raksturojis kā “apburošu īpašumu, kas iedvesmos visu vecumu piedzīvojumu meklētājus”, kā arī apliecinājis, ka māja iemieso visu Montesito un Dienvidkalifornijai raksturīgāko.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon

Robs Lovs šo īpašumu 2005. gadā pārdeva miljardierim Pīteram Sperlingam par 25 miljoniem ASV dolāru.

Līdzīgi kā Harija un Meganas māja, arī šis īpašums ieturēts Anglijas lauku muižas stilā. Telpās ir augsti griesti un daudzās no tām ierīkoti kamīni.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

Līdzās plašajai saimnieku mājai teritorijā ir arī divi atsevišķi būvēti viesu namiņi. Runā, ka Saseksas hercogu īpašumā ir viens viesu namiņš.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon

Miljardiera pārdodamajā īpašumā ir moderna sporta zāle, atsevišķs spārns personālam ar veļas mazgātavu, savām privātām labierīcībām un atpūtas telpām. Mājā ir ierīkots darba kabinets, mājas kinozāle, darbnīca, kā arī garāža astoņām automašīnām.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon

Prinča Harija un Meganas Mārklas savrupnamā esot deviņas guļamistabas un 16 vannasistabas, bet viesu namā divas guļamistabas un divas vannasistabas. Pagaidām Saseksas hercogi savā villā dzīvo kopā ar nepilnus divus gadus veco dēlu Ārčiju, taču jau vasarā ģimenē būs pieaugums. Intervijā Oprai Vinfrijai pāris apliecināja, ka viņiem gaidāma meitiņa.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon