Magone Šutoviene faniem prezentē savu otro dzejas krājumu

Populārā dzejniece un TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene 2021. gada 26. marta vakarā savus fanus bija pulcinājusi ...

gallery icon
25
TV
2021. gada 29. marts, 14:40

FOTO: šovu zvaigzne Magone prezentē faniem savu jau otro dzejas krājumu

Jauns.lv

Populārā dzejniece un TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene pagājušajā piektdienā savus fanus bija pulcinājusi "STV Pirmā!" profilā soctīklā "Facebook", lai iepazīstinātu ar savu nu jau otro dzejas krājumu "Magoņu atklāsmes".

Grāmatas vāku rotā glezna, kur atveidota māte un meita, un Magone neslēpj – šāds zīmējums nav izvēlēts nejauši. Dzejas krājums ir dāvana viņas meitiņai Magnolijai Latvijai, kura pavisam nesen nosvinējusi savu pirmo jubileju. Ja citi bērniem dāvina īslaicīgas mantas, tad viņa jau sen vēlējusies meitai sniegt unikālu un paliekošu vērtību.

Uz jaunā krājuma attālināto prezentācijas pasākumu Magone bija īpaši uzposusies un pie tērpa piespraudusi milzu ziedu, saņemot nevienu vien komplimentu no saviem talanta cienītājiem.

Tāpat viņa uz improvizēto ballīti bija aicinājusi arī savu draugu un kolēģi Janu Ikesu, kurš ir dzejas grāmatas pēcvārda autors.

Jautrā atmosfērā abi atbildēja uz fanu jautājumiem, lasīja dzejoļus, bet Magone sniedza arī plašāku ieskatu, kā top viņas vārsmas un kur rod tām iedvesmu. Izrādās, pareizie vārdi pie viņas mēdzot atnākt pat rīta agrumā, kurus šova zvaigzne steidzot uzreiz arī pierakstīt. “Tas nav ne uz pasūtījumu, ne konkrētas tēmas. Ir sajūtas un ir mirklis. Ja abi sakrīt, rodas dzejolis. Ja nesakrīt, tad dienu, divas nav arī neviena. Varbūt tas dzejolis nav vienkārši atradis īsto brīdi, kad piedzimt,” pasākuma laikā teica Magone.

Arī šo dzejas krājumu viņa veidojusi ar pseidonīmu Magone Liedeskalns un spriež - ja būs nākamais krājums, tad tam varētu tikt dots nosaukums “Magoņu dvēseles”, akcentējot filozofiskākas un vēl dziļākas viņas dzīves vērtības. Pēc “live” tikšanās ar faniem, Magoni sveica arī bērni un vīrs Žanis, kurš pasākuma par godu bija īpaši uzposies un sievu pārsteidza ar ziedu pušķi.

foto: Publicitātes (F64)

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.