Slavenības
2021. gada 19. marts, 15:30

Stilīgs déjà vu: hercogiene Ketrīna atkal iziet sabiedrībā mētelī, kas redzēts jau agrāk

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklējuši neatliekamās medicīniskās palīdzības centru Londonas austrumos. Iziešanai sabiedrībā hercogiene izvēlējusies kamieļkrāsas mēteli, ko darinājis zīmols “Massimo Dutti”. Šajā apģērbā Ketrīna redzēta jau agrāk.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams neatliekamās medicīniskās palīdzības centrā Londonā 2021. gada martā

gallery icon
13

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklējuši neatliekamās medicīniskās palīdzības staciju Ņūhemas mikrorajonā, kas atrodas Lielbritānijas galvaspilsētas austrumos. Laulātais pāris aprunājies ar medicīnas darbiniekiem par viņu darbu, ko šobrīd ievērojami apgrūtina koronavīrusa pandēmija.

Individuāli Kembridžas hercogi aprunājušies ar feldšeri Džarinu Hānu – viņi kopā pastaigājušies pa “Labsajūtas dārzu” ("Wellbeing Garden”), kas atrodas medicīnas iecirkņa teritorijā, un iztaujājuši, kā viņa tiek galā ar emocionālo spriedzi, jo ir nepieciešams izolēties no savas pašas ģimenes un draugiem, lai neinficētu viņus ar Covid-19. Pēc sarunas hercogiene Ketrīna un princis Viljams neatteica jaunajai mediķei apsveicināties ar viņas tēvu, izmantojot “FaceTime” aplikāciju. Hānas tētis dzīvo Bangladešā.

Savai oficiālajai vizītei Ketrīna bija izvēlējusies tērpu neitrālos toņos: garu smilšu krāsas mēteli, ko darinājis zīmols “Massimo Dutti”, pieskaņota toņa džemperi ar augsto apkakli un firmas “Metier” clutch somiņu. Šo mēteli hercogiene mugurā nevilka pirmo reizi. Šajā apģērbā Ketrīna aizvadītā gada janvārī apmeklēja bērnu centru “Ely and Caerau” Kārdifā, Velsā.

Hercogiene Ketrīna apmeklē “Ely and Caerau” bērnu centru Kārdifā 2020. gada janvārī

gallery icon
13

Ketrīna bija rotājusies ar saviem iemīļotajiem auskariem, kurus viņas ausu ļipiņās bieži redz mirdzam jau kopš 2011. gada. Savukārt princis Viljams bija devis priekšroku tumši zilam mētelim, gaišzilam kreklam un pelēkzilam džemperim. Abi ievēroja valstī izdotos piesardzības noteikumus, un vizītes laikā bija sejas aizsargmaskās.

Hercogienei Ketrīnai 10 gadus viens mētelītis

gallery icon
32

Hercogiene Ketrīna izvēlas kleitu, ko nēsāja jau pirms trim gadiem

gallery icon
20

Kembridžas hercogienes Ketrīnas tērpi, kas uzvilkti vairākkārt

gallery icon
14

Vai hercogienei Ketrīnai ir tikai viens kurpju pāris?

gallery icon
16