Slavenības
2021. gada 18. marts, 07:45

Irina Šaika kleitā ar dziļu dekoltē un bez apakšveļas sajūsmina stiprā dzimuma pārstāvjus

Jauns.lv

35 gadus vecā Irina Šaika piedalījusies modes projektā. Modele uzlaikojusi provokatīvu tērpu, un daudzi stiprā dzimuma pārstāvji nekavējoties pauduši savu sajūsmu.

Krievijā dzimusī modele, kura ir pieprasīta kā modes skatēs, tā glancēto žurnālu fotosesijās, prot apvienot veiksmīgu karjeru ar mātes pienākumiem. Irina nesen kā piedalījusies nelielā reklāmas video un padalījusies ar dažiem attēliem arī sociālajos tīklos.

Šeika bija ģērbusies provokatīvā melnā mini kleitiņā ar jutekliskiem izgriezumiem. Vakara kokteiļtērpu viņa papildinājusi ar izsmalcinātu kaklarotu, kas akcentēja viņas garo slaido kaklu. Aktiera Bredlija Kūpera bijušās mīļotās sievietes seju rotāja izteiksmīgs grims, kas ieturēts brūnos toņos. Matus viņa bija atstājusi brīvi krītošu pār pleciem un attēlā demonstrēja savas modeles prasmes.

foto: Instagram / Irina Shayk

Pēc tam Irina parādīja fotogrāfiju, kurā pozē guļot. Veiksmīgi izvēlētais fotografēšanas leņķis vērsa uzmanību uz juteklisko dekoltē zonu un šmaugo vidukli. Lai demonstrētu šo tērpu, modele bija atteikusies no krūštura. Irina izskatījās ļoti stilīgi un seksapīli.

Irina Šaika ar meitu 2020. gada 15. martā

gallery icon

Modeles sociālo tīklu sekotāji bija sajūsmā par krāšņajām fotogrāfijām. “Kāda jūs tomēr esat skaistule! Ne acu atraut!”, “Satriecoša skaistule. Nereāli skaista!”, “Īsta stila ikona!”, “Tā izskatās īsta sieviete!”, “Fantastiska dīva!”, “Skaistuma un sievišķības ideāls!” – par Irinas fotogrāfijām jūsmoja fani.

Irina Šaika ar meitu Ņujorkā

gallery icon

Irina Šaika, māsas Hadidas, Kaija Gerbere un Aļesja Kafeļņikova "Moschino" 2020. gada pavasara/vasaras skatē Milānas modes nedēļā

gallery icon

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon