Māris Gailis bijis precēts vīrs tikai divas nedēļas
Māris Gailis ar meitu Ivetu, kas pasaulē nāca, kad tēvam bija tikai 19 gadu.
Slavenības
2015. gada 23. augusts, 06:09

Māris Gailis bijis precēts vīrs tikai divas nedēļas

Jauns.lv

Ekspremjers, ceļotājs un uzņēmējs Māris Gailis (64) atrādījis savu vecāko meitu Ivetu Leinasari, kas dzimusi laulībā ar pirmo sievu.

Zināms, ka bijušais premjerministrs un dzīves baudītājs Māris Gailis ir daudzbērnu tētis un 11 mazbērnu vectētiņš, taču retais zina vai atceras, ka ne visus bērnus viņam dāvājusi sieva arhitekte Zaiga Gaile.

Pirms vairākiem gadiem intervijā žurnālam “Lilit” Gailis atklāja, ka pirms Zaigas 19 gadu vecumā viņam bijusi divu nedēļu laulība. “Mēs draudzējāmies, pārgulējām, izšķīrāmies un sveiki. Izrādījās, ka viņa ir stāvoklī. Varēja jau, protams, visādi, bet mana labestīgā mamma... Un meitenes tēvs teica, ka, ja neprecēšu, tad iešu cietumā par mazgadīgās pavešanu,” intervijā atklāja Gailis. Pēc divām nedēļām viņš paņemts armijā, kuras laikā laulība arī pajukusi. “Toties mums ir ļoti jauka meita, kurai nu jau ir pieci bērni,” priecājās Gailis.

Ar šo savu vecāko meitu Ivetu Leinasari Māris Gailis pirms dažām nedēļām Jūrmalā apmeklēja pusdienas gaisā jeb “Dinner in the sky”. Ielūgumu uz pusdienām bija saņēmusi arī Gaiļa kundze Zaiga, taču viņa pasākumu debesīs neapmeklēja, jo paniski baidoties no augstuma. Reiz gan viņa pieļāvusi galvu reibinošu izņēmumu. “Pirms vairākiem gadiem bērni mums 9. jūlijā, kad es svinu dzimšanas dienu, bet Zaiga – vārda dienu, uzdāvināja lēcienu ar gumiju Siguldā. To gan godam izturējām,” atceras Gailis, kura laulībā ar Zaigu pasaulē nākusi meita Agnese un dēli Gatis un Mārtiņš.


Kasjauns.lv/Foto: Ieva Valtere