Slavenības
2021. gada 4. marts, 14:51

Irina Šaika pirmo reizi pēc šķiršanās publiski izteikusies par Bredliju Kūperu

Jauns.lv

35 gadus vecā modele Irina Šaika par savu privāto dzīvi nemēdz publiski izteikties, taču nesen viņa tomēr komentējusi attiecības ar bijušo mīļoto. Viņa ļāvusi noprast, ka aizvien ļoti sirsnīgi izturas pret savas trīs gadus vecās meitas Leas tēvu.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon
86

Krievijā dzimušās topmodeles Irinas Šaikas un amerikāņu aktiera Bredlija Kūpera romantiskajām attiecībām līdzi sekoja puse pasaules. Daudzi bija pārliecināti, ka šīs attiecības vainagosies ar kāzām. Taču abu slavenību romāns izira divus gadus pēc bērna piedzimšanas.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu Venēcijā

gallery icon
13

Šaika visu laiku atteikusies komentēt pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Taču modele vēlējusies noslēgt šo tēmu un paskaidrojusi, kāpēc viņai nepatīk runāt par bijušajiem mīļotajiem. “Manas bijušās attiecības pieder tikai man. Tas ir ļoti personīgi. Tā ir daļiņa manis, un es vēlos to paturēt pie sevis,” norādījusi Šaika.

Tomēr vienu izņēmumu modele izdarījusi un atklājusi šo to par attiecībām ar savas meitas tēvu. Jaunā māmiņa esot laimīga, ka Bredlijs Kūpers ir Leas tētis. Modeli pilnībā apmierina, kā abi ar aktieri kopīgi audzina bērnu. Turklāt attālums viņiem neesot šķērslis. “Bredlijs ir fantastisks tētis! Es nekad neesmu sapratusi termina “kopīga aizbildnība” jēgu. Kad esmu kopā ar meitu – esmu 100% mamma, bet kad Lea ir kopā ar savu tēti – viņš ir 100% viņas tēvs. Kopīga aizbildnība man nozīmē tikai to, ka ir jābūt vecākiem,” paziņojusi Irina Šaika.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers „Met Gala” ballē 2018. gadā

gallery icon
8

Topmodele arīdzan atklājusi, kā meita uztver to, ka mamma ir populāra. Irina apgalvo, ka Lea saprot, ka mamma ir supermodele, taču to ikdienā neizjūt.

Irina Šaika ar meitu Ņujorkā

gallery icon
8

Dažkārt mazā pat jokojot par mammas portreta fotogrāfiju, ko uzņēmis pasaulē atzīts modes fotogrāfs. “Man mājās ir milzīgs foto, ko radījis Pīters Lindbergs. Lea vienmēr jokojas, to redzot. Viņa saka: ‘Es gribu šo mammu, bet ne to’- un norāda uz fotogrāfiju. Tad mēs abas par to smejamies,” Irina atklājusi intervijā glancētajam amerikāņu žurnālam “Elle”.